Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou crisp! peanut and toffee
Tuotteen Marabou crisp! peanut and toffee valmistusmaa on Liettua. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 13.01.2016
Patukka, jonka kuorrutteena on maitosuklaata pähkinämuruilla ja sisässä toffeinen ydin. Myös toffeen joukossa on samoja pähkinämuruja. Nämä kaksi kerrosta erottaa vielä ohut tummasuklainen kerros. Kovin on haukatessa murenevaa tavaraa ja mausta ensimmäinen mielikuva on Snickers. Melko makeaahan tämä on, mutta toisaalta pähkinäisyys taittaa sitä hyvin. Toffeen rakenne on jämäkkää, siitä pidän, kuten myös siitä, että patukassa on vähän pureskeltavaa, En kuitenkaan ole maapähkinöiden ystävä ja sen vuoksi tästä ei tosiaankaan tule suosikkiani ja taisi jäädä viimeiseksi kerraksi kun tätä ainakaan itse ostan.

Anita 14.05.2015
Törmäsin molempiin Maraboun Crispi patukoihin ja nyt maistelemaan. Paketissa kaksi aika isoa pötköä, jotka ovat kuorrutettu suklaalla ja pähkinärouheella. Sisällä aika kiinteää toffeeta ja vissiin tummaa suklaata ohut kerros. En oikein ole tällaisten patukoiden ystävä, mutta pidin yhdistelmää ihan ok:na. Mars on kyllä edelleenkin patukka, joka iskee hermoon.

Jenni V 15.09.2014
Uusi 60-grammainen patukka Maraboulta. Kääreessä on kaksi 30-grammaista patukkaa, joiden pinta vahvasti kuorrutettu maapähkinärouheella ja tutulla maitosuklaalla. Näiden alta löytyy ohuen ohut kerros tummaa suklaata, jota tosin ei edes tuoteselosteessa mainita. Tämän alla on 30% kiinteää, venymätöntä ja vaaleaa toffeetäytettä.

Nyt kun rakenne on esitelty, niin päästään arvioimaan makua. Odotin makeusövereitä jo heti alusta asti, mutta pähkinärouhetta on sen verran paljon, että makeus tasoittuu aika pitkälle, överi olo alkaa tulla vasta puolivälissä toista puoliskoa patukasta. Tällainen kiinteä, kondensoidusta maidosta koostuva toffee on mielestäni hyvä valinta, siinä makeus ei täytä suuta niin yltiöpäisesti kuin juoksevan toffeen kohdalla. Luulen myös että myös tuo minikerros tummempaa suklaata tasapainottaa makeutta kivasti, vaikka sen pelkkää makua en patukasta tavoittanutkaan vaikka kuinka yritin sitä erikseen irroitella, sen verran ohuelti sitä oli.

Kolmosessa pisteet pitää patukan uutuusarvo, en juuri tiedä miksi valitsisin juuri tämän patukan enkä esim. snickersiä karkkihyllystä.

Jarkko 08.09.2014
Rakenteellisesti tässä on paljon samaa kuin juuri hetki sitten syömässäni riisimuro-variantissa. Merkittävin makuero tulee siitä, että tässä on murskattua maapähkinää riisimuron sijasta ja se tekee patukasta ihan pikku-pikkuriikkisen snickersiin kallistuvan maullisesti. Myöskään tuo ydin ei tunnu riin rouskuvalta kuin tuoteveljessään. Sama tummempi suklaaputki tässäkin menee patukan päästä päähän, mutta liekö voimakkaanmakuisesta maapähkinästä kiinni, että samanlaista tunkkaista makua ei synny. Tuomio on kutakuinkin sama tälle kuin tuoteveljelleen, eli syöhän tätä, mutta... Mielummin näistä kahdesta crispi-veljeksestä kuitenkin valitsen juuri tämän.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani