Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou crisp! puffed rice and toffee
Tuotteen Marabou crisp! puffed rice and toffee valmistusmaa on Liettua. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 17.05.2016
Pakkauksessa on kaksi suurehkoa patukkaa. Tuoksu on maitosuklainen ja jopa pähkinäinen, vaikka tuoteselosteen mukaan tuote vain "saattaa sisältää" pähkinää. Suklaakuoren seassa on riisimuroa, sen alla tummasuklaakerros ja ytimenä jämäkkää, mutta ei kiinteän sitkasta toffeeta, hieman kuin rakeista omar-karkkia. Kuori on rapsahtavaa eli riisiä on riittämiin. Aluksi suklaa maistuu selvästi, mutta pian maku muuttuu muistuttamaan tumman suklaan ja toffeen yhdistelmää, kuin suklaafudgea tai suklaatoffeeta, esimerkiksi Riesen-karkki tulee mieleen. Makeaa, mutta ihan hyvää ja syötävää. Keskiverto 3 pistettä.

Anita 15.05.2015
Maistelu vuorossa riirimuroinen crispi patukka. Verrattuna, äskeiseen pähkinä - toffee versioon, tässä on selvästi makeampi kokonaisuus. Mutta tuo toffeee on liian kiinteääMinusta, niin ei tämäkään siirry ostoslistalle jatkossa. Minusta molemmat Crispi patukat ovat aika saman arvoisia.

Teresa 01.02.2015
Kaupassa sattui silmään itselleni uudennäköinen Maraboun suklaapatukka. Ei tämä vissiin ihan mikään älyttömän uusi ole, viime syksynä näyttää jäsenten arvoita alkaneen tippua. Mutta minulle siis uusi tuttavuus tämä. Maraboun suklaan ystävänä oli pakko nakata se mukaan ostoskärryyn. Suklaapatukan ulkonäkö muistuttaa hieman Brejk-patukkaa mielestäni, ehkä vähän myös Lion-patukkaa - tai näiden kahden välimuotoa. Tuoksuu hyvin pitkälle samalta kuin Lion eli maitosuklaiselle, riisimuroille, hieman toffeiselle ja makealle.

Aika jännä maku ja koostumus. Päällä on maitosuklaakerros, sen sisässä on riisikrispiä. Sen jälkeen on kerros, joka muistuttaa maultaan itse tehtyjen riisimuromakeisten "suklaata" (siis tummaa kaakaojauhetta, tomusokeri ja rasvaa) ja tämän suklaan sisällä on patukan sydän eli jonkinlainen pehmeä kermatoffee. Kokonaisuus on vähintäänkin erikoinen. Tuo tumman suklaan kerros tuossa välissä peittää suurimman osan muista mauista hyvin pian ensimmäisen haukun jälkeen, ja se jää jälkimakuna maistumaan suuhuni viimeisenä. Riisikrispi rapisee kivasti suussa ja tuo purutuntumaa. Toffeesydäntä en maista oikeastaan muuna kuin makeutena ja päällikerroksen suklaakin hukkuu johonkin.

Tämä olisi ollut mielestäni huomattavasti parempi ilman tuota (yllättävän paksua) tumman suklaan kerrosta tuolla. Olisivat muut maut päässeet paremmin esille. Nyt tuo yksi voimakas maku peittää melkein kaiken muun alleen ja tulos on minun suuhuni ei-niin-miellyttävä.

Kirsi I 24.09.2014
Kaksiosainen patukka, maitosuklaata, jossa on rapeaa riisiä joukossa, toffeetäyte on rakenteelta jämäkkää. Riisit ovat mukavan rapeita ja sopivan ilmavia, eivät kumpaakaan liikaa. Maitosuklaata on pinnalla ohuehko kerros, mutta paksumpaa en oikeastaan tässä kaipaa. Toffeessa on paahteinen maku eikä se yllättäen ole kovin makeaa, enemmän toffeista. Samaa elokuvaa katsoessa söin ensin Dumle-patukan, ja pidin tästä Marabousta enemmän.

Jenni V 22.09.2014
Uusi 60-grammainen patukka Maraboulta. Kääreessä on kaksi 30-grammaista patukkaa, joiden pinta on röpelöinen sisältäen riisimuroja ja tuttua maitosuklaata. Näiden alta löytyy ohuen ohut kerros tummaa suklaata, jota ei tuoteselosteessa mainita. Tämän alla on 30% kiinteää, venymätöntä ja toffeetäytettä, mielestäni väriltään hiukan tummempaa kuin sisarmaussa pähkinä-toffee.

Jos vertaan makua pähkinä-toffeeseen, niin tässä makeus alkaa puskea päälle selvästi aiemmin, ja kurkkua kutittaa jo ekan puoliskon puolella. Haukatessa kuori on jännän kiinteän yhtenäinen, siitä tulee mieleen joko brejk tai lion-patukka. Tavallaan kyllä pidän pinnan kovuudesta, se antaa patukkaan lisää tuhtiutta kun saa oikein kunnolla pureskella muutenkin jämerän oloista patukkaa. Tykkään taas kiinteästä toffeesta (jonka maku on mahdollisesti aavistuksen kaakaoinen?), mutta nyt tosiaan sen makeus pääsee jotenkin enemmän esiin. Ehkä olisin laittanut tuota tummaa suklaata patukkaan vähän tuhdimman kerroksen. Minusta tämä menee kyllä makunsa puolesta brejkin ja lionin edelle, mutta silti ei yllä kolmosta korkeammalle makeutensa takia.

Jarkko 08.09.2014
Patukka on kaksiosainen. Kääreen läpileikkauskuva aikalailla jo kuvastaakin miltä patukka näyttää sisältäpäin. Sitä kuva ei kuitenkaan kerro, että keksin päällä on pintasuklaata tummempaa suklaamassaa, joka luokin kokonaismakuun odotettua enemmän kaakaoisuutta, mutta valitettavasti hieman tunkkaisessa mielessä. Mikään rouskeista ei ole niin kovaa, että ikeniin sattuisi, mutta rousketta on kuitenkin riisimurojen lisäksi tuossa keksiytimessä. Toffee ei kovin merkittävästi maistu, olisi saanut maistua minun puolesta selvästi enemmän. Kyllähän tämän syö, mutta loppujen lopuksi aika yhdentekevä tuote, ei sytytä eikä tarvi ostaa toistamiseen. Tuntuu ja maistuu siltä, kuin vastaavaa olisi syöty jo kymmeniä vuosia sitten.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani