Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou salta mandlar
Tuotteen Marabou salta mandlar valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,14 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 10.12.2018
Palasten muoto on erilainen kuin Maraboulla yleensä. Makean maitosuklaan joukossa on rouskuvia manteleita, jotka rohisevat keveyesti, mutta ovat kuitenkin pureskeltavan pehmeitä. Suolaisuus on maltillista. Todella neutraali tuote.

Katja Ke 30.03.2015
Tutulla M-logolla varustettu pala vaaleaa suklaata. Välistä pilkottaa kookkaita pähkinäpaloja. Tuoksu on erityisen makean karamellinen ja hieman pähkinäinen. Palasta irtoaa makeaa ja tuttua Maraboun suklaan makua. Miellyttävää suolaisuutta on reilu rouhaus mukana. Makeansuolaisen suklaan ystävälle tämä on hyvin tervetullutta. Imeskelyn jälkeen jää pieniä makeansuolaisia hippuja suuhunkin. Suklaa ja sen jälkimaku katoaa suusta todella nopeasti suklaan tahmaisuudesta huolimatta jättäen hieman vetisen vaikutelman. Erinomaista napostelusuklaata tämä kuitenkin on.

Eeva-Liisa 30.03.2015
Maraboulle ominainen makea suklaa. Maussa erottuu pähkinä, Dajm tulee mieleen. Kiva koostumus, seassa sattumia, joita saisi olla enemmänkin. Yksi suosikkisuklaistani.

Veli-Matti 19.03.2015
Tuoksuu makealta ja näyttää tavanomaiselta maitosuklaalta. Rakenne hyvin samankaltainen kuin muissakin Maraboun maitosuklaissa. Imelää, imelää - joka on vielä onnistuttu entisestään pilaamaan lisäämällä joukkoon suolaa. Manteli toimii jokseenkin hyvin sentään. Rouskuu syödessä. Jälkimaku nihkeä, ei tee mieli lisää.

Anita 17.03.2015
Maraboun maitosuklaata ja isoja sattumia. Mukava suolaisuus suklaan seassa sopii hyvin, koska en jostain syystä ole ko maitosuklaan suuri ystävä - ilmeisesti kakarana tullut syöryä kiintiö täyteen Ruotsin herkkua, niin tämä uutuus on positiivinen yllätys. Sattumien lähempi tarkastelu osoitti ne suolatuiksi manteleiksi. Pisteet nousivat neloseen, koska suklaan ja mantelin liitto on yksi suosikeistani.

Jenni R 15.03.2015
Rouhea maitosuklaa, seassa isoja pähkinöitä. Tuoksuu keksille. Suussa maistuu pähkinä ja daim. Takertuva jälkimaku, mikä on merkille ominaista. Imelä.

Minna Hi 12.03.2015
Imelä, keksimäinen tuoksu. Makea ja vaalea Maraboun suklaa on tässä pohjana, lisänä pähkinää tai keksiä, joka on hieman suolaista. Tämä on ennemminkin karkkia kuin suklaata, ihan hirmu imelää. Ei voisi syödä kovin montaa palaa. Suolaa oli liikaa, jäi vahvaksi jälkimauksi.

Jarkko 11.03.2015
Maraboun suklaalevyjen palasten muoto on muuttunut ainakin osassa tuotteista huonompaan suuntaan. Palaset eivät enää ole niin erillään toisistaan kuin ennen, joten palasia taitellessa palaset eivät katkeakaan aina oikeasta kohdasta. Tässä suklaassa on suurehkoja mantelin palasia ja lisäksi ripaus suolaa mukana. Suolaa on sopivan vähän, eli se ei varsinaisesti maistu suolalta. Maun kuitenkin tunnistaa kokonaismausta ja hetkittäin tuntee kielellläkin. Kyllä tämä rouskuttelu- ja mässäilysuklaaksi ihan hyvä on, vaikka tässä kaakaota ei juuri olekaan. Tämä on karkkisuklaata ja sellaisena ihan hyvää.

Jenni V 02.03.2015
Maistelukääreessä on kaksi pienehköä maitosuklaapalaa, jonka joukossa näkyy vaaleaa rouhetta. Palaset on koristeltu tutulla m-kirjaimella joten arvaan heti valmistajan. Palaset ovat hiukan eri muotoisia kuin Maralla yleensä, vähän kulmikkaampia eikä jakouurre ole kovinkaan syvä. Joku erikoislevy siis on vissiin kyseessä.

Haukkaan ja huomaan heti että suklaan karkea rouhe on karamellisoitua mantelia. Suola maistuu selvästi, mutta samoin rohisee myös sokeri hampaissa. Yhdistelmä on kuin nenä päähän mantelin kanssa, mutta en olisi niin varma kombon yhdistämisestä maraboun makeaan suklaaseen. Jotenkin kokonaisuus on vaan ylimakean tuntuinen. Vähän hassulta tuntuu että nimenä on suolamanteli, kun selkeästi nimenomaan mantelit ovat makeansuolaisiksi karamellisoitu... Kolme pistettä, mantelit ja suklaa olisivat erillään parempia.

Aki 28.02.2015
Maraboun maitosuklaata, jossa näkyy suurehkoja pähkinän palasia seassa. Todella makea tuote ja makeutta on koetettu hävittää mantelin paahteisuudella ja suolaisuudella. Ei auta, suklaa auttamattomasti liian imelää, jota pienet suolakiteet ei pelasta.

Ansela 27.02.2015
Makean ja mantelin tuoksuista maitosuklaata. Ihan kuin sokeri rutisisi hampaissa kun tätä puraisee, kenties mantelit ovat siis karamellisoituja. Ällöttävän makeaa, vaikka taitaa tässä vähän suolaakin olla mukamas tasoittamassa makua. Yksi pala riittää, toista en pysty makeuden vuoksi syömään.

Joni 27.02.2015
Rapeaa pähkinää, liian makeaa suklaata. Muutaman palan pystyy syömään, muttei kaupasta mukaan lähtisi.

Miriam 24.02.2015
Selkeästi kyseessä on maitosuklaa, palakoko tuttu ja turvallinen. Suklaan joukossa näkyy heti ensipuraisulla krämmäleitä. Maku on rasvaisen makea. Se tuo mieleen Daim-suklaan ja epäilenkin suklaata aluksi Daimiksi. Pikkuhiljaa epäilen kuitenkin suklaan olevan jotain pseudo-Daimia, mutta suolan makua en löydä edes etsimällä. Ällönmakeaa.

Teresa 05.02.2015
Mmm. Maraboun maitosuklaata selvästikin ulkonäön perusteella, ja jonkinlaista sattumaakin on mukana. Tuoksuu miedosti makealle ja ehkä pähkinäiselle. Jahas. Nämä ovatkin suolaisia sattumia. Oletettavasti jotain suolattua pähkinää, näin sokkomaistelun perusteella. Makea maitosuklaa, pähkinät ja pieni suolaisuus kyllä sopivat varsin erinomaisesti yhteen. Sattumat ovat mukana vaihtelevasti isompana ja pienempänä rouheena, ja kun isompi sattuma osui suuhun, niin epäilisin tämän olevan mantelia pähkinän sijasta. Tosi kiva kyllä. Maukas muttei liian makea, ja sattumia juuri sopivasti.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani