Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou mix daim
Tuotteen Marabou mix daim valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 29.11.2015
200 g karkki-suklaapussi sisältäen kirpeitä irtokarkkeja, suklaatoffeeta ja daimia. Pussin namusten sekoitussuhde vaihtelee, joten arvostelen ne painottamatta niitä määrällä. Määrästä mainittakoon, ettei näemmä pariin sataan grammaan kovin montaa namusta mahdu... Aika pettymys oli avata pussi.

Kirpeä kolapullo: Kirpeällä kidesokeroinnilla paksusti kuorrutettu perinteinen kolapullokarkki. Karkki on aika kova, koska päällyssokeria on niin paljon, samoin vähän liian kirpsakkaa tämä oli makuuni. Kaksi pistettä, ilman kirpeyttä ja sokeria toimisi paremmin.

Kirpeät käärmeet: Pitkulaisia kelta-vihreitä ja vihreä-punaisia irtokarkkea, joissa alempi osa oli vaahtomaista karkkia ja ylempi geelimäistä irtokarkkia. Ja koko komeus oli kovetettu järkyttävällä sokeroinnilla. Maku oli kohtuu ok, mutta väriyhdistelmät olivat minusta vähän rumat, ja sokerointi oli turha. Kirpeyttä ei onneksi ollut niin paljon kuin kolapullossa, mutta kyllä maku silti perustason alle jäi. Kaksi pistettä kummallekin värille.

Kirpeät renkaat; Näissäkin karkeissa oli sama rakenne kuin käärmeissä, eli värikäs geelipäällys (keltainen, punainen ja vihreä) sekä vaahtomainen valkoinen pohja. Ja se kirpeä sokerointi. Nämä olivat kuitenkin pussin parasta irtokarkkiantia, pehmeys oli ok tasoa ja eri mautkin maistoi (keltainen taisi olla appelsiini, punainen vadelma ja vihreä päärynä). Pohjan vaahto-osa maistui pikkuisen rasvaiselle. Kirpeyttä oli ehkä vähiten karkeista. Juuri ja juuri taidan antaa näille kolmosen.

Marabou toffee: Harmaalla, tuoksuttomalla ja mauttomalla suklaalla ohuesti kuorrutettu kääreetön pyörylä, jossa on täytteenä puolikovaa toffeeta ja sen sisällä juokseva suklaasydän. Hapankarkkien jälkeen toffee ei maistunut juurikaan miltään, vaikka se mitä ilmeisemmin makea olikin. Ei sopinut minusta kokonaisuuteen, ja ärsytti kun se ui pussin kirpeässä irtosokerissa. Kaksi pistettä.

Daim: Pussin ainoa kääreessä oleva karkki. Punaisessa kääreessä on juuri suuhun sopiva palanen daimia, johon mahtuu kivasti makeaa maitosuklaata pehmentämään krokantin paahteista makua. Krokantti on rapsakkaa, siinä on sopiva koko ja paahteisuus sopii makeuteen hyvin. Ehdottomasti pussin parasta antia, neljä pistettä.

Kaiken kaikkiaan kahdeksasta variantista saadaan pussille pistekeskiarvoksi 2,63 joka pyöristyisi kolmeen. Mutta jos tuota kokonaisuutta katsoo, niin ei tämä kovinkaan mielikuvituksekkaalta karkki-suklaalajitelmalta vaikuta, eikä hapan karkki ja suklaa tai toffee minusta sovi yhteen laisinkaan. Niinpä surutta lasken pussin arvosanan kakkoseen, myös sen takia, että pussi ei ollut mikään halpa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani