Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou hjärtan
Tuotteen Marabou hjärtan valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Annamari 04.06.2016
Suklaasydämiä kauniisti rasiassa. Makealtahan nämä tuoksuvat. Konvehtien päällä on maitosuklaata ja sisällä hasselpähkinätäytettä. Kokonaisuus on makea eikä hasselpähkinä pääse maussa oikeuksiinsa. Melko turha tuote noin niin kuin maun kannalta, mutta nämä ovat kyllä kauniita kahvipöydän tarjottavia ja toki makean nälkään toimivat.

Miriam 14.02.2013
Yök, ylimakeaa konvehtisuklaata. Tästä en kyllä pidä, mutten sylje poiskaan. Tämä vain on niin ällönmakeaa ja rasvaista.

Saara 13.02.2013
Kun tämä hellyttävä sydämenmuotoinen nappi päätyy kitalakeen, tulee mieleen kaksi asiaa: 1) Marabou ja 2) joulu. Ensimmäistä selittää makeahko maitosuklaa, josta on jo piirtynyt vahva muistijälki. Toista taas selittää maitosuklaakuoren alla asuva nougattäyte, joka antaa suuhun viileyttä ja täyteläisyyttä. Parasta on, että tämä ei ole leimallisesti hasselpähkinäistä, kuten nougat yleensä, vaan sulautuu mukavasti makeaan maitosuklaaseen. Jollain kummalla tavalla pidän tästä, ja mielelläni maiskuttelisin näitä vaikka jonkun ystävänpäivän kunniaksi. Suklaa ei valitettavasti lohkea ja tietty teollisuus näkyy, mutta maku vetoaa, mikä on tärkeintä.

Jenni V 25.01.2012
Mukavan pieni ja siten edullinen suklaarasia, hyvä lahja synttärinä tai ystävänpäivänä omalle armaalle. Tosin viimeksi kävi niin että suklaanhimo iski ennen h-hetkeä ja omaan massuun meni kaikki :-) Laadultaanhan nämä ei mitään ihmeellisiä ole, samaa lajia kaikki, tosin ihan samanlaisia löytyy esim. Paradis-boksista, ettei siitä kyllä huonompaakaan ole. Makeaa ja rasvaista, eli selvää mättökamaa.

Susanna K 04.01.2006
Pieni sievä suklaasydän joka täyttä perusmaitosuklaataa. Sopivan pehmeää ja yksinkertaisen hyvää.

Jarkko 03.01.2006
Pikkunäppärän näköinen konvehtirasia sisältää ainoastaan yhdenlaisia konvehteja. Tuoteselosteen mukaan ne ovat maitosuklaalla kuorrutettuja nugaakonvehteja (noinko nougat kirjoitetaan suomeksi?). Juuri samaan lopputulokseen tulin maistelemallakin, tämä maistuu juuri maitosuklaalle ja nougatille. Hyvälle sellaiselle maistuukin. Hasselpähkinääkin tämä sisältää, mutta ne on jauhettu niin pieneksi nugaaseen, että nämä ei rousku hampaissa. Varsin maukas uusi tuttavuus, jota voisin hyvinkin ensi jouluna hankkia isommankin erän. Luultavasti en kuitenkaan malta odottaa ensi jouluun asti...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani