Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou hjärtan
Tuotteen Marabou hjärtan valmistusmaa on Ranska. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

NEo 21.02.2014 : Nougat täytteisiä sydämiä Maraboun tapaan. Sydän sulaa suussa nopeasti kastikkeeksi. Maku on tuttua Maraboun mietoa maitosuklaata ja sulaessan esiin tulevat toffeemaiset ja maitoiset vivahteet. Jotenkin nougatille tyypillinen pähkinäisyys katosi matkan varrella, mutta ei se haitannut. Makeitahan nämä ovat mutta petollisen koukuttavia. Miinuksena mainittakoon liukuhihnamainen desing ja se jokin puute, mikä pakottaisi minut ostamaan tätä. Menee kuitenkin helposti tarjottaessa.

Anna 03.11.2011 : Todella hyvää. Kun ottaa yhden, tekee mieli ottaa lisää.

Miia 04.10.2011 : Meidän joulu- ja ystävänpäivänamu! Suklaasydämiä nougattäytteellä. Suloisen näköisiä minisydämiä, päällä oleva suklaa on perus Marabouta, eli vähän toffeemaista, joskin voin sivumaku oli havaittavissa. Nougattäyte on täyteläistä ja pehmeää. Tämä suklaasydän sulaa suussa, maku on hivelevän ihana... Pakkaus sydämiä on myös mitä parhain lahjaidea rakkaimmalle!

Oz 04.11.2009 : Pelkistetty tuote, mutta täyteläinen maku. Klassikkoaineista. Juuri passelin kokoinen tuote annettavaksi ystävälle ilman mitään erityistä syytäkään.

Choc_ 19.04.2009

börrö 07.04.2008 : Täydellistä

hessu 15.08.2007

Kaakaolehmä 15.08.2006 : jos tämä on sitä mitä luulen (nimi ja kääre luultavasti muutettu) niin tämä on yksi lemppareistani! jouluna täytyy aina ostaa tätä. suklaasydämen sisällä ihanan pehmeää nougattia ilman minkäänlaisia turhuuksia! eli: ei krispejä, krokantteja tms.

Tiinas 13.04.2006 : Pahaa, imelää löllöä
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani