Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium fin 70% lakrits
Tuotteen Marabou premium fin 70% lakrits valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,71 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Lakritsi & salmiakki, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 03.11.2018
Tumman suklaan seassa on samiakkista sokerikrokanttia 13%, eli varsinaista lakua levy ei ole nähnytkään. Samiakin ja tumman suklaan aavistuksen kitkerä aromi ei oikein sovi yhteen, ja krokanttia on sen verran paljon että kaakaon aromi peittyy. Todella makeaa tuo krokantti myös on. Tasapainoton kokonaisuus, kakkonen.

Annamari 29.11.2016
Tuoksu on tunkkainen ja luotaantyöntävä. Alkuun lakritsia ei huomaa, mutta hetken pureskelun jälkeen lakrtisipalat alkavat rohista ja maistuakin. Kuivakanmakuinen tumma suklaa hallitsee makua. Jättää suun kuivaksi. Maku kuitenkin hyvä ja riittävän mielenkiintoinen ja mieleenpainuva.

Katja Ke 29.11.2015
Tunnistan ohuen tumman suklaan palan Maraboun suklaaksi. Tuoksu on kuivan kaakaoinen, tuoden mieleen makeuttamattoman kaakaojauheen. Suklaa taittuu rapsakasti, mutta myös lähtee sulamaan suussa nopsaan. Seassa on jotain kovempaakin, jonka tunnistan suolaksi. Näin kaakaoisen ja tumman suklaan kanssa yllättävän runsas suolan käyttö tuo maitosuklaa + merisuola -yhdistelmästä kovasti poikkeavan, jopa salmiakkisen maun. Alankin epäillä sattumia salmiakiksi. Valtavan suolaiseksi sellaiseksi. Erikoinen ja mielenkiintoinen yhdistelmä, joka jää kuitenkin turhan tujun suolaiseksi makuuni.

Iikka 28.11.2015
Jouluinen alkumaku, ja siitä alkaakin varsinainen makumatka. Lakua, suolaa, ja mitä kaikkea! Jos oikein pinnistää, voi maistaa jopa suklaan näiden muiden alta. Sattumat rohisevat mukavasti suussa. Tätä haluaa makustella lisää! Tuote voisi saada vitosenkin, jos vain suklaa olisi maistuvaisempaa.

Jarkko 27.11.2015
Marabout tummasuklainen levy. Seassa on lakua tai salmiakkia, tiataapa olla jälkimmäinen, kun sen verran kieltä polttelee tämä suklaa, tai siis tuo salmiakki. Salmiakki on ihan ok, vaikka en ole sen suurkuluttaja, mutta suklaa on kyllä heikkoa. Kai tässä maistuu ne halvat raaka-aineet.

Hanna P 26.11.2015
Isoja ja ohuehkoja paloja tummaasuklaa. Tymäkkä tuoksu! Sulaa hitaasti suuhun ja ensiksi maussa jotain kitkerää ja purren tunnistaa myös kitkerät sattumat. Mutta onko tää hyvää? Ehkäpä... Nimittäin joku jännä salmiakkisuus valtaa alaa mitä enemmän tätä syö. Ei perinteinen eikä makea, mut ehdottomasti jännittävä. Arvosana 3,5 pyöristyy neloseen.

Janne J 04.06.2015
Tumma suklaa, jossa on lakritsipaloja. Näin ainakin väittää tuoteseloste. Odotinkin suklaan seassa olevan pehmeähköjä sattumia, mutta hampaissa tuntuva rahina kyllä antaa ymmärtää, että ihan kovaa salmiakkia on tehtaalla rouhittu suklaamassan joukkoon. Salmiakki on myös aika hallitseva elementti maunkin puolesta, vaikka jälkimaussa yrittää tumma suklaakin pyrkiä esiin. Suutuntumassa ei ole kovia salmiakkimurusia lukuunottamatta moittimista. Kokonaisvaikutelmaksi kuitenkin jää - jälleen kerran - se kylmä fakta, että salmiakkia ja suklaata ei kerta kaikkiaan kannata yhdistää. Onnistuneempi tuote tämä kuitenkin on kuin Fazerin salmiakkisuklaa, eli tällä kertaa ei sentään tullut yskänlääke mieleen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani