Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou noblesse mörk choklad crisp 48% (150g)
Tuotteen Marabou noblesse mörk choklad crisp 48% (150g) valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaanapit.
 

Jenni V 19.04.2012
Tummaa suklaata ohuina lastuina, joukossa crispiä. Tämä on minusta parempi kuin maitosuklaiset kaverinsa, ei niin makea. Mutta jokin ei nyt vaan saa nostamaan pisteitä tämän korkeammalle. Vaikka pidän ohuesta suklaasta niin tässä alkaa olla jo liioittelun makua, lastu on vähän liiankin ohut. Tumma suklaa ei myöskään ole mitään hirveän ihmeellistä, ok kuitenkin.

Kaisa 19.01.2011
Tuttu, litteä ja juhlava herkkupala, jossa on kaakaoinen ja houkutteleva tuoksu. Makua kuvaisin täyteläisen suutuntuman sanoin. Keksimurusten määrä kivassa suhteessa, rapisee, tuo sävyä, mutta jättää vahvalle suklaalle riittävästi tilaa

Salla M 18.01.2011
Yksilölle, joka makuhermo hivelee pikemmin vaalet tai valkoiset tuotteet on tämä tummista edustajista sopiva tuote. Ihanat roskat, tummaa makua tasoittaa riittävän miedoksi jäävä kaakao.

Tuula 18.01.2011
Lempeää suklaata, sopivana annoksena. Tuotemuotoilun kärkeä. Juhlava, ehkä myös elegantti. Riittää täyttämään suklaatarpeen pienenä annoksena

Kiki 05.09.2007
Loistava tuote: maku, tuoksu, muoto ja tunto eli neljän eri aistin kannalta lähes täydellinen! Lisäksi viidentenä "aistina" lapsuuden muistot: Ruotsin-laivoilta sai 1960-luvulla ihanaa "Tunna plattor" -merkkistä suklaata, mitä en ollut saanut mistään muualta, toki taisi olla maitosuklaapohjainen. Mutta kun maku iän myötä siirtyy makeasta vaaleasta vähemmän makeaan tummaan, niin Maraboun tumma Noblesse kolahtaa edelleen.

Janne J 18.03.2007
Jaahas, tällaisia ohuita "hienostelusuklaita" :) Mikäs näitä popsiessa, mutta yksi on kyllä liian vähän. Maku on suht' tasapainoinen ja laadukas, hienojakoinen krispi tuo kivan lisän pakettiin. Suklaan kaakaoprosentti on tummaksi suklaaksi aika maltillinen 48% eli tämä sopinee niillekin, jotka tummia suklaita tavallisesti vieroksuvat.

Marjo 12.02.2007
Ohut, pyöreä kiekko. Tumma, jotain rapisevaa. Suklaa on hyvää tummaa suklaata. Hienostunut, kahvin ja konjakin kyytipojaksi sopiva. Kehdenkeskisiin hetkiin oiva valinta.

Susanna K 12.02.2007
Littana ja pyöreä tumma suklaa, joka napsahtaa heti rikki suussa. Suklaan seassa on jotain ratisevaa, keksiäkö? Suklaassa ei ole sopivaa makeutta ja jättää maun vajaaksi, harmi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani