Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou japp all nuts
Tuotteen Marabou japp all nuts valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Hanna P 23.11.2019
Perinteinen maitosuklaapintainen suklaapatukanpuolikas. Sisässä on toffeeta ja pähkinää. Tulee Snickers mieleen, mutta lienee vähemmän makean ja pehmeämmän makuinen. Miellyttävä tuote, joka käy niin pikku välipalasta kuin herkustakin. Nami, tätä lisää!

Annamari 11.12.2018
Maitosuklaakuori, vaahtonougatia, toffeeta ja pähkinöitä. Aika perinteinen yhdistelmä. Jollain tapaa muistuttaa vähän snickersiä, ollen kuitenkin makeampi ja pehmeämpi. En hirveästi pidä näistä maapähkinäjutuista, mutta tässä niitä on kohtuudella. Liian ällöttävän makea kokonaisuus. Arvon kahden ja kolmen pisteen välillä päätyen 2,5 pisteeseen eli kolmonen.

Jenni V 22.12.2015
Duunimatka länsinaapuriin tuotti maistelukaappiin melkoisen kasan patukoita, joita ei ainakaan toistaiseksi kotimaan kamaralta saa. Yksi niistä oli japp, josta tänä vuonna on ilmestynyt hasselpähkinäisen variantin rinnalle maapähkinää ja suolattuja karamellisoituja manteleita sisältävä versio. Patukassa on kaksi 30-grammaista, maitosuklaapäällysteistä minipatukkaa, joiden sisällä on suklaamarenkia 50%, toffeeta 20%, karamellimanteleita 11,5% ja maapähkinöitä 8,5%. Suklaan osuudeksi siis ei paljoa jää, ja sen huomaa myös ainesosaluettelosta, jossa sanaa kaakao saa aika kauan odotella ennen kuin se vastaan tulee.

En nyt ihan pähkinöinä tästä patukasta ollut, mutta ei se toisaalta hullummaltakaan maistunut. Perusjappista jäljellä oli marsimainen ulkonäkö, makea tuoksu ja kaakaonougat-toffeeyhdistelmän pehmoisuus ja makeus (edelleenkään en suostu kutsumaan täytettä suklaamarengiksi koska kaakaonougatilta se enemmän maistuu). Uutta oli snickersmäinen pähkinän paahteinen maku, joka sopi ihan hyvin jappin makumaailmaan. Snickersiin verrattuna patukka ei ollut aivan niin tuhdin pähkinäinen, vaan rapeita pähkinöitä tuli vastaan vain aika-ajoin. Jännästi huomasin kuitenkin, että kahden minipalan koostumuksessa oli vissi ero: toiseen oli lorahtanut huomattavasti enemmän pähkinää ja mantelia kuin toiseen, ja siksi koostumuskin oli toisessa kovempi, rapsakkaampi ja snickersmäisempi. En oikein tiedä kummasta versiosta pidin enemmän, molemmat olivat ihan hyviä. Pähkinäisemmässä versiossa huomasin tosin paremmin karamellimanteleiden maun, niiden rapean sokerikuoren ja samalla miedon suolaisuuden. Veikkaisin tämän maun peittyneen toisessa patukassa nougatin ja toffeen makeuden alle, mutta toisaalta jappimainen pehmeys puuttui toisesta patukasta.

Siinäpä siis tuote-idea: samaan kääreeseen kaksi erilaista varianttia, vaikka twix dark ja white, tai fazerin sininen ja punainen... tai japp original ja all nuts. All nutsille annan arvosanaksi kolmosen, pidin tästä enemmän kuin perus-jappista, mutta mitään hirveän mullistavaa se ei tarjonnut, ja makeuttakin piisasi sen verran että patukkakooksi olisi riittänyt 40-grammainenkin.

Päivi 02.12.2015
Patukka tuoksuu hieman karvaalta. Sisällä runsas täyte. Pähkinäitä, mantelia, toffeeta pursuu suun täydeltä. Suklaa on täyttävää. Maku muistuttaa myslistä makua, makeutta, hieman karvaisuutta. Tuntuu suussa hieman rakeiselta, pienemmät pähkinät ja mantelit tuntuvat kuin kookoshiutaleilta suussa. Jäävät hampaisiin, poskiin ja kitalakeen kiinni pyärimään. Se antaa sit vielä lisää makua. Kovin sokeriselta ja makealta maistuu sen jälkeen. Jälkimaku on sekamelskainen, monenmoista makua jää sit suuhun. Kuitenkin pidän tästä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani