Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou japp levy
Tuotteen Marabou japp levy valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,64 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Joona 17.05.2016
Lähtökohdat: Omasta mielestäni Maraboun maitosuklaa on liian makeaa , vaaleaa ja omasta mielestäni myös pahan makuista maitosuklaaksi. Maistelin tässä taannoin Japp - patukkaa sellaisenaan, ja tein johtopäätöksen, että sekin on liian makeaa. Nyt kun nämä kaksi on yhdistetty, tulee väkisinkin mieleen sokerirasvakammotus*, joka saa tälläisenkin suklaahirviön huutamaan hoosiannaa. (* erittäin rasvainen ja makea suklaa)

Positiivinen asia tässä suklaassa on erinomaisen hyvä kinuskin ja karamellin tuoksu. Koostumus on jotenkin sitkeä, tuntuu että palaa ei saa puraistua puoliksi. Sisällä on kumimaisia sokerisia möykkyjä, jotka olemuksellaan pilaavat jo mielestäni kamalan suklaan. Ajattelin ensin antaa tälle kaksi pistettä, mutta aloin ajattelemaan huonoja puolia- rasvaisuus, kumimaiset palat...

Eeva-Liisa 04.12.2015
Makea toffeinen tuoksu. Nougat ja toffee maistuu ensimakuna. Maussa myös banaanin vivahteita. Palassa on kiva tekstuuri, mukava pureskella. Pehmeä pala. Hyvä ja makea, tunnistettavan makuinen Maraboun suklaa taustalla. Kiva uutuus Maraboulta!

Joni 30.11.2015
Odotukset olivat korkealla, sillä pidän Japp-patukoista. Ei tämä levymuodossa ole siellä päinkään. Mössöä on liian vähän ja liian äklöä suklaata liikaa. Okei, söin koko levyn kyllä, että menihän se alas.

Anita 30.11.2015
Nyt kyllä tuli liian imelä Marabou vastaan. Jotain tänne maitosuklaan sekaan on sotkettu, enkä kyllä saa kiinni mausta. Juu, ei hyvää.

Minna Hi 27.11.2015
Imelä, toffeinen tuoksu. Suklaa on jotenkin todella "höttöistä" ja hirmu imelää. Tätä ei voi syödä yhtä palaa enemmän, kun tulee imelänähky. En ostaisi.

Ansela 26.11.2015
Karamellin tuoksua, karamellin makua. Ei tätä oikein suklaaksi voi kutsua, kun järjetön makeus peittää muun alleen. Makeanystävälle loistava tuote. Vielä kymmenen minuutin päästäkin maistamisesta hampaita vihloo ajatuskin tästä kokemuksesta.

Aki 15.11.2015
Marabou ja maitosuklaa. Todella miellyttävän kinuskinen tuoksu. Pureskellessa makukin toimii, jostain syystä tämä ei maistu yliimelältä, vaikka toki makeaa on. Pitkään aikaan parasta maitosuklaa kinuski kategoriassa.

Katja Ke 14.11.2015
Maraboun levysuklaan tutun näköisiä palasia, joista pohjan ulkonemista voi päätellä sisältävän jotain täytettä. Haistelu ei anna vihjettä, sillä suklaasta lähtee irti vain se tuttu Maraboun maitosuklaa. Maussakaan en yllätykseni huomannut mitään kovin poikkeavaa. Maraboun karamellista maitosuklaatahan tämä on. Pohjan kupla taisi sittenkin huijata! Toisen palan kohdalla huomaan täytteen paremmin: Tässähän on monesta suklaapatukasta tuttua hieman karkearakenteista nougaata! Nougat tuo suklaaseen mielenkiintoisuutta, muttei häiritse hyvästä tutusta maitosuklaasta nauttimista. Täytettä taitaa olla paloissa hieman epäsuhtaisesti, mikä on mielestäni vain mukavaa vaihtelua.

Jenni R 11.11.2015
Perus maitosuklaan mattainen ulkomuoto, Vahva toffeen maku ja kinuski. Takertuu suuhun, liian makean makuinen. Imelä jälkimaku.

Jenni V 15.10.2015
Maraboun levyä löytyy selkeästi sokkomaistelukääreestä palojen ulkonäön perusteella. Tuoksu ei paljasta lisuketta, mutta pinnassa näkyy pieniä kohoumia joten jotain siellä on... Haukkaan ja ohoh, onpas pehmeää ja makeaa... Tän täytyy olla uutuuslevy japp. Jappia (eli jota levyversiossa edustaa) karkean sokerinen, pehmeä toffeefudge) tuntuu olevan suklaan joukossa todella runsaasti, niin että purutuntuma on melkein täytesuklaalevymäinen. Maku muistuttaa paljon Fazerin kermatoffee-suklaalevyä, mutta Maraboun maitosuklaa on makeampaa, joten kokonaisuus on ihan ylettömän makea. Sinänsä fudge on kyllä hyvän makuista, ei siinä mitään, ja onneksi levyyn ei ollut lisäksi tungettu patukasta löytyvää juoksevaa toffeeta.

Hanna P 28.09.2015
Maraboun maitosuklaata. Erittäin makea tuoksu. Huumaavan kinuskinen maku. Onko tämä hyvää? Joudun useamman palan verran tekemään tutkimusta ja päädyn siihen, että kyllä tämä on! Tokikin tässäkin suklaassa tulee raja vastaan ja mikäli suklaa olisi suussani ollut täydellinen olisi se kaivannut myös jotain kirpeää osa-aluetta makuunsa.

Iikka 28.09.2015
Mainion tuoksuisia maraboupalasia. En saa tuoksusta kiinni. Maku on tylsempi, makean maitosuklainen. Miksi tämä on tehty? Sisällä näyttää olevan jotain mönjää. Vähän iljettävä tuote.

Jarkko 04.08.2015
Maraboun maitosuklaalevyn seassa on pehmeitä sattumia, jotka varmaan muistuttavat jollakin tavalla japp-patukkaa, jota en ole kyllä aikoihin syönyt. Todella makeita on nuo sattumat suklaassa ja kun suklaa on valmiiksikin melkoisen makeaa, niin kokonaisuus on jo liian sokerista. Ei maussa muuten varsinaista vikaa ole, perustavaraa arkeen.

Kirsi I 04.08.2015
Tuoksukin on hieman toffeinen, kääre lupaa maitosuklaata ja toffeepaloja. Niitä paloja en erota vaan tuntuu kuin pienet hituset olisivat tasaisesti sekoitettuina maitosuklaan sekaan. Toffee lisää imelyyttä, jota Maraboun maitosuklaassa on itsessäänkin, ja tämä yhdistelmä sokereineen ei vain ole minun makuuni.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani