Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou japp levy
Tuotteen Marabou japp levy valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Miia 14.09.2015 : 185g suklaalevy, jossa Maraboun maitosuklaan seassa Japp-palasia. Nopeasti vilkaistuna näyttäisi siltä, että Japp:ia on jauhettu suklaan sekaan - seassa on Japp:n vaahto- sekä toffeepalasia. Tuoksu on toffeinen, vanilliininen, hiukan esanssinen - tosi makea. Maku... Ensikosketus toffeinen, hiukan paahteinen. Maraboun maitosuklaa ei maistu, kyllä se on Japp, joka jyrää. Jotain vaahtomuovimaista suutuntumaa/sattumia tässä on - Japp:n vaahtosisus? Tosi makeaa, mutta itse pidän pehmeästä toffeisuudesta. Ei huono uutuus. 2,5 p. ---> 3 p.

jussi 22.08.2015 : Melko hyvä. Rasvainen on, mutta se ei aina ole huono juttu. Japp'ia en tosin tunnista aivan sellaisena kuin oletin, mutta jokatapauksessa kannattaa maistaa!

Kaakaolehmä 15.08.2015 : Paranee muutaman palan jälkeen. Japp on yksi lemppareistani. Tässä levyssä kyllä maistuu Japp, mutta saisi maistua ehkä enemmänkin... Sattumat saisivat olla isompia, Jappin "vaahtomainen" täyte ei nyt ihan pääse oikeuksiinsa...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani