Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou kvikk lunsj
Tuotteen Marabou kvikk lunsj valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,08 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Ansela 27.12.2015
Maraboun perus maitosuklaata, seassa näkyy pientä rouhetta. Tuoksu on aika mieto. Koostumuksesta tykkään, tämä rouskuu mukavasti suussa. Suolan lisäksi tässä on jotain muutakin, ehkä vohvelimurua. Ihan ok karkkisuklaa.

Minna Hi 21.12.2015
Maitosuklaan tuoksu, makea hieman keksimäinen. Suklaa ei sovellu imeskelyyn, koska on rakenteeltaan sellainen. Onkohan tässä seassa riisiä tai jotain muuta keksimäistä ja suolaa, joka yllättää kiteillään ja saa koukuttumaan. Herkkusuklaa, vaarallinen sellainen, koska sisältää lähes kaikki paheet: sokeria, suolaa, rasvaa...

Joni 21.12.2015
Perushyvää mättösuklaata. Ei mikään elämys, mutta kyllä se levy aika nopsaan katoaa. Hieman liian makeaa, suolaa saisi olla enemmänkin tasapainottamassa.

Anita 30.11.2015
Marabouta höysteiden kera. Suolassa ainakin löytyy ja jotain keksiä, joka ainakin on mauton. En kyllä osaa sanoa pidänkö tästä yhdistelmästä vähän vai paljon.Suola tuntuu nyt olevan in suklaissa. Otin vielä varmistukseksi omasta levystä pari riviä, jotta sain vahvistuksen. Ihan ok suklaa.

Jenni V 23.11.2015
Maistelukääreestä paljastuu pari palaa Maraboun suklaata. Tuoksusta yritän päätellä lisuketta, mutta turhaan, joten päätän haukata. Onpa jännä maku, vohvelia on joukossa runsaasti, tämän täytyy olla se kvikk lunsj-uutuus. Vohveli ei ole tosin se suklaan juttu vaan se paikoittainen suola, joka tulee paikoin jotenkin hämäränä, sanoisinpa salmiakkisena, aromina esiin yhdistyessään suklaan toffeiseen aromiin. Satuin maistamaan juuri edellä Cloettan vohvelisuklaata, ja tämä on kyllä ehdottomasti parempaa, vohvelia on ehkä inaus vähemmän ja tykkään tuosta suolatwististä. Tosin, kuten lähestulkoon aina Maraboun kohdalla, makeutta on vaan sen verran paljon etten kykene nelosta antamaan, lähellä kuitenkin jo heilutaan.

Jenni R 21.11.2015
Ulkomuodoltaan kuiva, mattapintainen ja vaalea. Rouheinen, imelän hanajainen. Jälkimaku caramellimainen. Aluksi ei maistunut miltään, kestää sulatella suussa ennen kuin antaa mitään makua.

Aki 15.11.2015
Marabou ja maitosuklaa näyttää olevan vuorossa. Tuoksusta en saa kiinni, mutta jotain keksinomaista tuntuu olevan täytteenä. Perusmakeaa, mutta väliin olin löytävinäni myös suolakiteen maun? Aika niukasti sitä suolaa oli, koska en meinannut saada asiasta varmuutta ensimmäisestä palasta. Hieman se tasoitti imelyyttä, mutta suolan käytössä on alettu mennä (jo aikaa sitten) suklaan kanssa yli. Joskus se tuntui uudelta ja hauskalta idealta tasoittamaan tumman suklaan kitkeryyttä, mutta nyttemmin sillä tunnutaan liian usein paikattavan ylisokerointia.

Katja Ke 14.11.2015
Tuttuja vaaleita Maraboun levysuklaan paloja. Tuttu paahdetun sokerin karamellinen tuoksu ei vielä paljasta mitään täytteestä. Jotain karkeampaa tässä selvästi on välissä. Riisikrispiä kenties? Maku on sopivan makea, hieman maitoinen, eikä lainkaan tunkkainen. Mysteerinen rouhe, jossa on rakenteelta välillä jotain rusinamaisen tahmeaa on ihanasti pikkuisen suolaista. Todella hyvää naposteltavaa ja raikkaudesta iso plussa.

Eeva-Liisa 14.10.2015
Tuttu Maraboun tuoksu. Pähkinäinen ja hyvä ensimaku. Syödessä ja jälkimaussa maistuu suola, välillä myös toffee. Palassa on mukava tekstuuri, kiva syödä. Ihana uutuussuklaa, pidän kovasti.

Iikka 28.09.2015
Paahdettu sokeri maistuu ja rouskuu Maraboun suklaassa. Olisikohan mukana ripaus suolaakin. Mene ja tiedä. Makea maitosuklaa on kyseessä, menee ehkä makeus överiksi, mutta syöhän tätä!

Kirsi I 26.09.2015
Maraboun sinänsä maistuvaa, vaikkakin imelänpuoleista maitosuklaata, jossa sattumina rouskuu jotain rapeita keksinpalasia. Keksit eivät oikeastaan maistu millekään, eikä tästä minulle mikään suosikkilevy tullut. Syö, jos ei muutakaan ole.

Jarkko 25.09.2015
Maraboun tunnistaa ainakin logosta valmistajaksi. Maitosuklaan seassa on murusia, kenties vohvelia liian pieninä palasina. Maussa on myös ripaus suolaa. Maraboun maitosuklaa on minulle sellaista perusmaistuvaa, että sitä syö mielellään ja tämäkään ei rouskeista huolimatta tee poikkeusta. Vohvelista ei saa varsinaisesti makuja, ellei sitten suola tule juuri sieltä.

Hanna P 25.09.2015
Maraboun maitosuklaata pieniä sattumia joukossaan. Hyvin makea tuoksu. Onpas kiva rohina. Imeskellen ei kai Marabou ole parhaimmillaan, kun ei juuri maitosuklaata kummenpaa makua irtoa. Purren myös jotain toffeistakin ja toki myös tätä rohinaa. Jokin älyttömän makea on maussa, mut jotain luonnetta jää kaipaamaan. Tyydynkin siis kolmoseen, vaikka nelosenkin ois voinut saada.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani