Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou oreo patukka
Tuotteen Marabou oreo patukka valmistusmaa on Puola. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Hanna P 26.06.2020
Kermaisen tuoksuinen patukka. Mukava keksinen rohina suussa. Makeutta on, muttei juuri särmää. Arvosana jää siis kakkoseen.

Annamari 10.10.2016
Luulin jo kerran tämän patukan arvioineeni, mutta kun asian tarkistin, olinkin syönyt Milkan oreo-patukan. Mielenkiintoista sinällään, että molemmat patukat näyttävät tismalleen samalta, kuin toukalta. Todella makea patukka. Keksiä sisällä on runsaasti, samoin kuin täytteenä olevaa valkoista kreemiä. Makeus ehkä hieman ärsyttää, mutta patukka lunastaa kyllä lupauksensa. Milkan versio on aavistuksen vähemmän makea ja siinä mielessä enemmän minun makuuni. Tyydyttää makean himon eikä johda harhaan.

Jenni V 07.06.2016
Tanskanmaalta nappasin maistoon oreo-patukan, jonka kuvittelen olevan (lähes) sama kuin jo maistamani Cadburyn version (koko, muoto ja rakenne täsmää, ravintosisältökin liippaa erittäin läheltä). Omituisen monelta valmistajalta on muuten tämän tyyppinen oreo-patukka olemassa...

Patukka on siis 41g painava, siinä on päällä makeampaakin makeampaa vaaleaa maraboumaista maitosuklaata, ja täytteenä vaaleaa rasvaisen tuntuista vaniljakreemiä, joukossa on keksimurua vielä 17%. Palat ovat pulleita ovaaleita. Muistan että Cadburyn versio oli minusta herkkua, mutta tämä Maran versio tuntuu suuhuni liian makealta, vaikka keksimurut ihan kivasti kaakaolta maistuvatkin... Sekä täyte että suklaa tuntuvat ylimakeilta, ja vertaan vielä nopeasti ravintosisältöjä... Kyllä, tässä on häivähdys enemmän sokeria kuin Cadburyssä. Kyllä tämä ansaitsee vaan kolmosen, senkin juuri ja juuri.

Jarkko 11.01.2016
Patukka koostuu maitosuklaakuoresta ja täytteestä, joka jakautuu kahteen osaan: keksimuruun ja vaaleaan kreemiin. Täyteosa maistuu aika tunkkaiselta. Suklaa on toki tutun makuista, mutta sitä ei ole riittävästi pääsemään hallitsevaan osaan kokonaisuudesta. Makeaahan tämä myös on kuin mahdoton, koko patukan syöminen aiheuttaa jo vähintään kohtuullisen kutinan kurkkuun.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani