Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou daim saltlakrits
Tuotteen Marabou daim saltlakrits valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 11.12.2018
Tuoksuupa vahvasti lakritsilta. Rakenne on tuttu rapea krokantti, joka tarttuu hampaisiin. Lakritsi maistuu aidolta, mutta tekee mausta tunkkaisen. Menettelee, mutta ei tosiaankaan mikään suosikki. 2,5 eli 3p.

Jenni V 06.10.2017
Marabou maitosuklaata seassaan erittäin runsaasti kovaa ohutta salmiakkilehdykkää sekä daim-krokanttia. Lähtökohtaisesti en ole salmiakin ja suklaan yhdistämisestä innoissani, varsinkin kun salmiakki on "aitoa" mallia eli väriltäänkin harmaanvaaleaa. Suklaassahan on jo valmiiksi kurkkua kutittavaa väkevyyttä ylimakeuden vuoksi, ja sitä tulee nyt sitten lisäämään salmiakin ärhäkkyyskomponentti. Onneksi väkevyys ei ole ihan huipputasoa... Daimia on suhteessa yllättävän vähän, mikä on varmaan makeuden kannalta hyvä, mutta pikkuisen enemmän olisin sitä kyllä halunnut maistaa... Ei missään nimessä makusuosikkejani, kakkoseen jää.

Hanna P 27.03.2016
Maraboun maitosuklaata täyterouheella. Miedon piparinen tuoksu. Rouskuvaa ja tosi makeaa! Huh huijaa! Mutta myös suolaa? Tykkään makeudesta, karamellisuudesta ja suolaisuudesta, mut sopiiko kaikki samaan soppaan? Ainakin tällä kertaa on oltu ronskeja eikä varovaisia ja pikkusieviä! Yes, kyllä rohkeudesta pitää tykätä...ja eihän tätä oo pakko koko levyä syödä, ellei iske himo!?!

Annamari 17.03.2016
Sokkomaistelu: Maraboun suklaa, jossa silmin nähtävissä mustia sattumia. Tuoksuu tunkkaiselle. Haukatessa rouskuu kivasti ja suuhun tulee pistävä salmiakkinen maku, jossa selvää suolaisuutta. Seassa on myön jotain krokanttimaisia sattumia, mutta niitä ei kyllä maussa havaitse lainkaan. Tästä on vähän vaikea päättää, onko tämä hyvää vai ei. Pisteet siitä että salmiakkijuttua on reilusti eikä siinä ole nuukailtu. Myös makeus taittuu hyvin.

Jarkko 17.03.2016
Maraboun maitosuklaassa näkyy mustia täpliä. Suklaan seassa on paljon daim-krokanttia jolloin se rouskuu voimakkaasti, mutta daimin makua vaan ei irtoa. Daimin maku tulee esiin vasta jokaisen palan jälkimaussa. Salmiakki hallitsee suklaan syöntimakua totaalisesti. Makukokonaisuus jää vähän epämääräiseksi.

Iikka 17.03.2016
Palanen näyttää tavallisesta maraboupalaselta, mutta sisältä paljastuukin salmiakkista rouskuteltavaa. Ärhäkät sattumat eivät ole oikein suhdassa suklaan kanssa. Kokonaisuus on kuitenkin pirteä ja jännittävä, ja se ajaa ottamaan aina vain uuden palan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani