Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium rustik tranbär & karamelliserade pekannötter 46%
Tuotteen Marabou premium rustik tranbär & karamelliserade pekannötter 46% valmistusmaa on Liettua. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 23.08.2018
Kaksi yksittäispakattua patukkaa, jossa palaset on erotettu toisistaan vain viiruilla... Tavallaan tuli mieleen turron-levykin. Suklaa on hyvin makeaa, onhan kaakaotakin vain 46%. Joukossa on reippaasti karamellisoitua pekaania ja kuivattua karpaloa.

En tiedä johtuuko ulkonäöstä vai mausta, mutta minulle ei tule tästä aidon suklaan oloa... Makeutta on tummaksi suklaaksi liikaa, ja toisaalta tuote tuntuu myös hyvin rasvaiselta. Karpalo tuo kirpeyttä, mutta tuntuu että sitä on heitetty joukkoon vaan sen takia, ettei tämä ihan överimakeaa olisi... Kakkonen.

Hanna P 01.11.2016
Paksuja lohkareita tummaa suklaata punaisin ja vaalein sattumin. Jopa jännän suolainen tuoksu! Harmittavaa kyllä, maku ei ole yhtä suolainen, mutta marjainen kylläkin. Ihan mukavan pirtsakka on marjan maku. Ehkä pähkinää, ellei sitten marenkiakin myös muissa sattumissa. Sattumat vähän epätasaisesti ja suklaa aika “perustaloussuklaata”, mut ihan mukavan ruokaisa välipalahan tää :D

Jarkko 30.10.2016
Kauhean pahaa suklaata, karvasta, vaniljaista, ylimakeaa... Masistuu muuten tervalta. Missä sattumien maut? Antaisin vain 1,5 pojoa jos voisin.

Iikka 29.10.2016
Makeaan tummaan suklaaseen on jemmattu pähkinää sekä jotain kirpakkaa marjaisaa sattumaa. Jauhaahan tätä pari jykevää palasta. Hyvä välipala.

Janne J 25.10.2016
Jöötisuklaata osa II eli isoja palasia on taas tarjolla. Perussuklaa on turhan makeaa ja tavanomaista, mutta pähkinät ja karpalot tekevät kaikkensa nostaakseen kokonaisuuden ylös keskinkertaisuuden suosta. Ei vain aivan eväät riitä, mutta on tämä silti parempi tuote kuin aiemmin tänään maistelemani appelsiiniversio. Siltikään tämä ei ollut nelosen väärti.

Annamari 20.08.2016
Jämäkkiä paloja, joissa reilun kokoisia sattumia. Tummasuklainen tuoksu. Pureskeltava suutuntuma. Tummasuklaa on sopivan makeaa. Kestää kauan ennen kuin kaakaoinen maku lievenee ja kuivatuista karpaloista alkaa erottua makua. Kuivatut karpalot jäävät pyörimään hampaisiin. Pähkinät jäävät täysin sivurooliin tässä. En nää tuotteella suurtakaan uutuusarvoa, vaikka maku sinällään onkin ihan hyvä. Tuoteperheen toinen tuote, appelsiininen suklaa vei kyllä tällä kertaa voiton. Ei eksy toiste tämä ostoskoriin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani