Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium rustik apelsin mandel 46%
Tuotteen Marabou premium rustik apelsin mandel 46% valmistusmaa on Liettua. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 21.09.2018
Semitummaa suklaata kahdessa järeässä pötkössä, jossa palaerottelu on vaan tehty pienin viilloin. Suklaan joukossa näkyy todella rouheita mantelin paloja sekä melko isoina paloina joukossa on myös sukaattimaista appelsiinia. Suklaata ei ole maustettu, joten tämä on erityyppistä kuin fazerina-suklaat. Ei tämä oikeastaan ollut laisinkaan pahaa, appelsiini maistuu aidolle appelsiinille ja purutuntumaa piisaa. Makeuttakaan ei minusta ollut liikaa. Semitumma suklaa sopi tähän ihan hyvin, vaikka en siitä yleensä välitäkään, ehkä siksi että tämä oli nimenomaan pureskelu- eikä imeskelysuklaa. Hyvää peruskamaa, kolmonen.

Janne J 01.11.2016
Sopivasti ja lupaavasti kaakaolle tuoksahtava järeä suklaapalanen. Joukossa on silmämääräisesti arvioiden manteleita, mikä on suklaan tapauksessa yleensä pelkästään positiivinen asia. Myös appelsiinia on selvästi mausteena. Vaikka lähtökohdat ovat varsin hyvät, tuntuu lopputulos vähemmältä kuin osiensa summalta. Suklaan makeus häiritsee hieman ja ehkä suklaan tyyppikään (tai kaakaon määrä) ei istu muiden ainesten seuraksi oikein hyvin. Appelsiini saisi maistua vähemmän ja manteli enemmän. Toimisi paremmin vaalean maitosuklaan kanssa? Menettelee, mutta en ehkä itse ostaisi.

Jarkko 30.10.2016
"Levy" onkin itse asiassa kaksi patukkaa, varsin jöötejä sellaisia. Suklaa on todella kamalaa! Tällaista tumman suklaan jäljitelmää, jossa sokeria on ihan liiaksi ja jossa kaakosta ei maistu kuin se huonompi kitkeryys. Hyvänkinlaista on olemassa. Appelsiinin maku välillä piristää, manteli vain rouskuu, ei maistu.

Iikka 29.10.2016
Jännittävän näköinen, mutta tympeän tuoksuinen järkäle pitää sisällään suuria sattumia. Seassa lienee pähkinää ja kuivattuja hedelmiä. Outo sekasikiö, on tumma ja makea. Jotkut sattumat maistuvat tiskiaineelle. Syö ennen kuin selkäänsä ottaa.

Hanna P 29.10.2016
Jopa jotenkin kotitekoisen näköisiä hurjan paksuja paloja melko tummaa suklaata kookkain sattumin. Tuoksu on pähkinäinen. Ehkä kuivattua hedelmää ja pähkinää sattumina? Varmaan voisi ottaa retkelle mukaan evääksi tätä, sen verran ruokaisaa on. Ihan kivaa rouskuteltavaa, mutta jotenkin arkista...kuin mysli suklaaseen käärittynä. Kaikinpuolin keskiverto tuote.

Annamari 20.08.2016
Pakkaus sisältää kaksi erikseen pakattua massiivista ja jämäkkää patukkaa. Myös palat ovat kookkaita. Tuoksu on hieman tunkkaisen kaakaoinen. Rakenne on yllättävän pehmeä ja rasvainenkin ja appelsiini maistuu heti. Mantelit eivät juuri maistu, lähinnä tuovat suutuntumaa. Appelsiinin ja tumman suklaan liitto toimii ja appelsiini maistuu aitona ja sopivan voimakkaana. Kandeeratut appelsiinin kuoren palat ovat hieman sitkaita, pitäisin enemmän tästä jos niitä ei olisi ja appelsiini olisi muussa muodossa. Perushyvää, mutta ei suurta uutuusarvoa. Appelsiini ja tumma suklaa, se on keksitty aiemminkin! Hyvää, mutta mielikuvittomuus laskee pisteet.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani