Fazer

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium almond & orange 46%
Tuotteen Marabou premium almond & orange 46% valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Janne J 01.11.2016 (Jäsenprofiili)
Sopivasti ja lupaavasti kaakaolle tuoksahtava järeä suklaapalanen. Joukossa on silmämääräisesti arvioiden manteleita, mikä on suklaan tapauksessa yleensä pelkästään positiivinen asia. Myös appelsiinia on selvästi mausteena. Vaikka lähtökohdat ovat varsin hyvät, tuntuu lopputulos vähemmältä kuin osiensa summalta. Suklaan makeus häiritsee hieman ja ehkä suklaan tyyppikään (tai kaakaon määrä) ei istu muiden ainesten seuraksi oikein hyvin. Appelsiini saisi maistua vähemmän ja manteli enemmän. Toimisi paremmin vaalean maitosuklaan kanssa? Menettelee, mutta en ehkä itse ostaisi.

Jarkko Karhunen 30.10.2016 (Jäsenprofiili)
"Levy" onkin itse asiassa kaksi patukkaa, varsin jöötejä sellaisia. Suklaa on todella kamalaa! Tällaista tumman suklaan jäljitelmää, jossa sokeria on ihan liiaksi ja jossa kaakosta ei maistu kuin se huonompi kitkeryys. Hyvänkinlaista on olemassa. Appelsiinin maku välillä piristää, manteli vain rouskuu, ei maistu.

Iikka 29.10.2016 (Jäsenprofiili)
Jännittävän näköinen, mutta tympeän tuoksuinen järkäle pitää sisällään suuria sattumia. Seassa lienee pähkinää ja kuivattuja hedelmiä. Outo sekasikiö, on tumma ja makea. Jotkut sattumat maistuvat tiskiaineelle. Syö ennen kuin selkäänsä ottaa.

Hanna P 29.10.2016 (Jäsenprofiili)
Jopa jotenkin kotitekoisen näköisiä hurjan paksuja paloja melko tummaa suklaata kookkain sattumin. Tuoksu on pähkinäinen. Ehkä kuivattua hedelmää ja pähkinää sattumina? Varmaan voisi ottaa retkelle mukaan evääksi tätä, sen verran ruokaisaa on. Ihan kivaa rouskuteltavaa, mutta jotenkin arkista...kuin mysli suklaaseen käärittynä. Kaikinpuolin keskiverto tuote.

Annamari 20.08.2016 (Jäsenprofiili)
Pakkaus sisältää kaksi erikseen pakattua massiivista ja jämäkkää patukkaa. Myös palat ovat kookkaita. Tuoksu on hieman tunkkaisen kaakaoinen. Rakenne on yllättävän pehmeä ja rasvainenkin ja appelsiini maistuu heti. Mantelit eivät juuri maistu, lähinnä tuovat suutuntumaa. Appelsiinin ja tumman suklaan liitto toimii ja appelsiini maistuu aitona ja sopivan voimakkaana. Kandeeratut appelsiinin kuoren palat ovat hieman sitkaita, pitäisin enemmän tästä jos niitä ei olisi ja appelsiini olisi muussa muodossa. Perushyvää, mutta ei suurta uutuusarvoa. Appelsiini ja tumma suklaa, se on keksitty aiemminkin! Hyvää, mutta mielikuvittomuus laskee pisteet.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet