Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou bär, granola & yoghurt
Tuotteen Marabou bär, granola & yoghurt valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 29.09.2016
Sokkomaistelu: Maraboun maitosuklaata, seassa jotain pähkinäistä ja valkoista. Maun perusteella mukana on myös marjaa. Suutuntumaa ja pureskeltavuutta on, vielä kun rouskuisi hieman enemmän. Jogurttia on selvästi mukana hippusina, koska happamuuden maistaa. Tässä on kaikkea sopivasti, pirteyttä, suutuntumaa makeutta ja happamuutta. Todella vahvat neljä pistettä, ihan parhaita Maraboun suklaita.

Janne J 28.09.2016
Perusneutraali tuoksu. Koostumus ja suutuntuma on minun makuuni mukavan sitkeä ja sattumat tarjoavat vastetta hampaille. Suklaan seassa on siis jotain hippuja, kenties kahdenkin laisia, ja suun valtaa miellyttävän marjaisa maku. Maistaisinko myös jogurttia? Perussuklaa ei ole ehkä maailman erityisintä, mutta nämä lisukkeet tekevät tästä kyllä hyvän. Useamman palasen syötyäni tulin tulokseen, että on tämä silti hitusen turhan makeaa.

Jarkko 27.09.2016
Tätä suklaata olen nähnyt nyt viime aikoina jo muutaman kerran ja pari kertaa ostanutkin, mutta nyt vihdoin päätyi ihan arvioitavaksikin asti. Tästä jo voi päätellä, että olen tykännyt tuotteesta. Suklaassa on siis mysliä, marjoja ja jogurttia. Marjojen maku on raikas, mutta ei yltiöraikas. Jogurtti tuo mukavasti happamuutta, mutta ei liiaksi. Myslin muruset rouskuvat kevyesti, mutta ovat vähän pehmeämpää, jopa sitkeämpää sorttia. Kun siis tuotteen ainoa merkittävä miinuspuoli on itse suklaan liiallinen makeus, liikutaan lähellä vitosen rajapyykkiä arvosanan suhteen, mutta nelonen on tälle kuitenkin oikeampi.

Iikka 27.09.2016
Kylläpäs on marabousuklaaseen laitettu oiva täyte. Näyttää pähkinältä, maistuu ja tuntuu lähinnä mustikalta. Tarkempi syyni paljastaa toisenkin täytteen. Makea, ahmittava palanen! Lisää!

Hanna P 27.09.2016
Maraboun maitosuklaata pähkinännäköisin täyttein. Makea ja mieto tuoksu. Rusinainen ja hedelmäinen maku ja oikeastaan ruokaisa kokemus! Ehkä jopa jouluinen kokemus? Ei ole pähkinäsuklaidenkaan parhaimmistoa ja joku rusinaisuuskin tässä vähän vieroksuttaa, mutta koska 2,5 pistettäkin vielä kolmoseen taipuu, niin siis kolmoseen arvosanakin taipuu.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani