Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou oreo filled
Tuotteen Marabou oreo filled valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Annamari 29.09.2016
Sokkomaistelu: Jämäkkä pala maitosuklaata. Suklaakuori on ohut ja sisällä on kaksi kerrosta kreemiä ja niiden välissä tummaa keksiä paksusti. Oletan keksin olevan Oreota värin puolesta. Tuoksussa on Kinder-munaa. Rouskuu kivasti, on makeaa ja eri komponentit erottuvat maussa. Keksi on parempaa kuin Oreot yleensä, jotenkin rapsakampaa. Jään kaipaamaan raikkautta.

Hanna P 28.09.2016
Jännittävää paksua maitosuklaata tummalla keksitäytteellä ja vaalealla kreemillä. Tuoksu kermaisen voinen. Mukava rouske kuuluu suussa, kun tätä syö. Suuri suuri makeus hallitsee maussa, mutta keksi onneksi tasapainottaa sitä. Kovin namia on, ehkä särmää voisi olla hivenen enemmänkin?

Jarkko 27.09.2016
Marabou on kokeillut Oreon kanssa yhtymistä patukkana ja levynä, jossa oli keksinpalasia, joten tämä täytelevy on nyt vain luontainen jatkumo kahden brändin yhdistämiselle. Levy on iso ku hevonen ja painaakin siksi peräti 320g. Liekö joku travel sales -myynnissä ollut levy, joka nyt tuotu myös meidän tavallisten kuolevaisten saataville? Täytettä on maitosuklaakuorten välissä runsaasti. Keskellä puoli senttiä lähes mustaa keksimursketta hienona ja yllä ja alla sitten jotain maitokreemiksi arvaamaani tahnaa. Suklaata olisi minusta voinut olla vähän paksummaltikin. Tämä tuntuu suussa ihan keksituotteelta, koska rouskuu niin voimakkaasti. Imeskellähän tällaisia ei voi. Maku on ihan asiallinen, jos keksisuklaasta tykkää. Ehkä ihan hitusen pähkinän makua olen aistivinani, vaikka en odottaisi tämän sellaista sisältävän ihan omana sellaisenaan. Tämä menee sarjaan "syön ihan mielellään kun tarjotaan ja tykkäänkin, mutta en kaipaa vaikka en näkisi enää ikinä, enkä varmaan ostaisi jatkossa".

Janne J 27.09.2016
Aika tyypillisen tuoksuista maitosuklaata. Pehmeän pintasuklaan alla on maitokreemin näköistä massaa ja tummaa keksiä. Makuelämysessä pääasiallisesti esillä on tuo kreemi ja keksi, suklaa jää lapsipuolen asemaan. Liian makeaa minun makuuni ja muutenkin suklaana aika vaatimatonta, enemmänkin mättöosastoa kuin suuri elämys. Ei mielestäni ihan kolmosen väärti, joten annan kakkosen.

Iikka 27.09.2016
Tämä herkkupala on monikerroksinen ja hyvältä tuoksuva. Koostumuksessakin löytyy monenmoista, on rasvaista moussea sekä keksimäistäkin. Makea, mukava ja mainio.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani