Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou digestive
Tuotteen Marabou digestive valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,92 ja löytyy top 100 -listan sijalta 40. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 26.01.2012
Mättösuklaana rakastan keksisuklaata, ja mättöhimoon ostinkinkin tällaisen levyn ja vedin kerralla. Ja tuli sikapaha olo. Vaikka digestive on oletusarvoisesti ei-niin-makea keksi, niin silti se maraboun maitosuklaan joukossa on aika makeaa... Ehkä sitten mieluummin niin päin, että keksi makeana ja suklaa vähemmän makeana, kun sitä suklaata kuitenkin on huomattavasti enemmän... Näin myös keksin maku pääsee paremmin esiin, nyt jäi ehkä vähän rapsakan suutuntuman tasolle. Ehkä täytyy joskus maistaa uudemman kerran niin että ottaisi vain muutaman palan, ehkä silloin maistuu paremmalle.

Miriam 01.06.2011
M-merkistä arvaan kyseessä olevan Maraboun suklaa. Perinteisen makeaa maitosuklaata, jossa jotain kovia, mutta helposti murenevia palasia. Keksi sopii hyvin tasoittamaan suklaan makeutta ja kaikinpuolin mukava tuote, ei kuitenkaan aivan viitosen arvoinen perusmättömäisyydellään.

Marika 17.05.2011
Maraboun maitosuklaa joukossa on nyt kivoja keksipalluroita, tykkään. Saa muuten suklaan tuntumaan heti jotenkin ruokaisammalta, mikä ei tarkoita mitenkään terveellisemmältä ;) Pieni suolaisuus nostaa pinnalla.

Oskari 15.05.2011
Marabou maitosuklaata kekseillä. Maraboun suklaa sopii hyvin hiukan kuivempien aineiden kaveriksi ja keksi onkin oiva kumppani tähän. Ei liian makeaa ja hyvä koostumus.

Teresa 19.04.2011
Maukasta maitosuklaata, jossa reilusti ihanan rapeita, hampaissa mukavasti rapsahtelevia ja juuri sopivan kokoisia digestive-keksipalloja. Suklaan ulkonäkö on houkutteleva: maitosuklaanruskea suklaa ja vaaleanbeiget digestivenpalaset käyvät hyvin yhteen. Suklaan sisältöä ei tarvitse arvailla, vaikka tähän herkkuun törmäisi ilman käärepaperia: keksi on näkyvä osa suklaata niin ulkoapäin katsottaessa kuin sisältöä haukkauksen jälkeen tarkkaillessa. Marabou digestive -suklaan maku on mainio. Keksinpalaset tasoittavast kivasti suklaan makeutta ja tuovat paremmin esille suklaan kermaisen lempeyden. Rapsakat, karheat digestivemuruset ja samettisen pehmeä maitosuklaa tuntuvat aina yhtä mukavalta yhdistelmältä suussa - vastakohdat todellakin täydentävät toisiaan. Maraboun maitosuklaa (aiempi lempisuklaani) on vihdoinkin kohdannut voittajansa.

Sanni 25.05.2010
Tuttu maraboun maitosuklaa on saanut kaverikseen keksimuruja. Keksi rouskuu mukavasti suussa ja sopii oikein hyvin suklaan kanssa. Melkeimpä parempaa kuin maitosuklaa yksinään, jotenkin täyttävämpää ja ei niin makeaa. Erittäin hyvää.

Anja 07.10.2008
Makea, vaalea suklaa jossa crisp-muroja. Suklaa-aamiainen?

Tytti 07.10.2008
Pehmeä, vaalean suklaan maku. Seassa runsaasti riisimuromaista rouhetta. Maku on lähinnä makea, muroissa ei ole erityistä makua, lähinnä vain rapeutta. Vähän pliisu suklaa.

Minna Hi 17.09.2008
Tuoksu on vaalean maitosuklainen. Suklaan seassa on isohkoja keksinpalasia. Maraboun suklaa on liian makeaa minun makuuni. On oikeastaan ihan mukavaa, että keksi ei ole pohjalla "mattona", vaan paloina. Voi tätä syödä, mutta en ostaisi kaupasta kuitenkaan.

Saila 17.09.2008
Jaahas, Marabouta ja jotain keksiä... Maussa on olevinaan häivähdys toffeetakin. Todella makeaa, mutta ei mikään huono yhdistelmä. Saattaisin tutustua toistekin, jos tätä saisi patukkana.

Miriam 17.09.2008
Tuoksu suklainen. Ulkonäkö perustavallinen, valmistaja tunnistettavissa. Suklaa jonkin verran esanssista, ylimakeaa. Hiput pehmeitä ja rouskuvia - muromaisia. Erittäin mukava jälkimaku.

Reeta 17.09.2008
Rapeita, pyöreitä keksihippuja maitosuklaassa. Tämä suklaa narskuu mukavasti suussa. Tosi hyvää.

Meeri 30.08.2008
Ihana yhdistelmä Maraboun maitosuklaata ja Digestive-keksirakeita. Keksiä on juuri sopivasti, eli paljon, ja levyn ainoa miinuspuoli on, että levy tulee sen keksimäisyyden vuoksi syötyä ihan liian nopeasti. Tätä täytyy ostaa useamminkin.

Antti M 09.12.2007
Keksimurusuklaa, joka hipoo täydellisyyttä. Ei liian makeaa tai liian keksistä vaan aikalailla sopivan makuista. Keksi on aika mautonta mutta vie tosiaan Maraboub maitosuklaan makeutta pois kokonaisuudesta. Jokin viimeinen silaus tästä kuitenkin vielä puuttuu, että himottaisi ostaa useamminkin. Loistavaa nakerrettavaa kahvin kera.

Mirja 31.01.2006
Hyvä yhdistelmä.

Antti H 27.07.2005
Herkullista Marabou-suklaata hyvillä keksinpalasilla ryyditettynä.

Jarkko 03.07.2005
Maraboun tuttuun herkkuun on nyt hoksattu upottaa digestivemurusia. Nerokasta! Aivan herkullinen yhdistelmä ja maistuu parhaalta nimenomaa pureskeltuna, jolloin suklaa ei ole vielä liuennut pois murusten ympäriltä. Yllätys isolla M:llä! Hieman Daimin jälkimakua havaittavissa.

Susanna K 03.07.2005
Maistuu Maraboun perusmaitosuklaalta, jossa kivoja keksirouheita, jotka eivät onneksi ole kovia. Tästä tuli yksi suosikkisuklaa taas lisää. Miinuksena turhan isot keksipallot, vaikka hajoavatkin hyvin suussa jättämättä sattumia hampaankoloon.

Kirsi T 03.07.2005
Ihan asiallisen makuinen, keksipalat sopivan "crunchymäisiä". En kuitenkaan ostaisi suklaanhimoon ensimmäisenä. Ehkä patukkana parempi.

Mika 03.07.2005
Hyvä koostumus. Suklaan maku ei niin voimakas kuin maitosuklaassa. Tätä voisi syödä enemmänkin. Odotuksia parempaa, odotin jotain suolaisen ja makean yhdistelmää.

Nina P 03.07.2005
En tykkää Digestive-kekseistä, mutta suklaassa se oli hyvää. Toi mieleen jonkin toisen suklaan mitä oon joskus syönyt. Hyvää!

Marjo 03.07.2005
Ruokaisa, ei "imu-suklaata". Hyvä koostumus. Enemmän ideaa kuin tavallisessa marabou-suklaassa, mielenkiintoista. Hyvä retkieväs. Kiva.

Anne P 03.07.2005
Yllätys yllätys, keksin muruset ihania, vahvistavat suklaan makua. Ei liian makea, kahvipöydän keksin korvike.

Satu 03.07.2005
Rouskuvat pallot tarjoaa leuoille töitä, eikä riko kitalakea. Keksit keventää herkullista kokonaisuutta. Tätä pitää testata koko levy.

Niina 03.07.2005
Just niin hyvää kun arvelinkin! Keksi rouskuu mukavasti, mutta suklaakin silti maistuu - ei siis liian keksinen. Ei silti voita Maraboun maitosuklaata. Hyvää herkutteluun milloin vain!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani