Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou fudge & havssalt
Tuotteen Marabou fudge & havssalt valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 30.05.2018
185g levy, jossa on muhkuroita eli pehmeän sitkeitä toffeepaloja joukossa. Lisäksi mausteena on merisuolaa - harmi. Minusta nimittäin se ei erityisemmin joukkoon sopinut, ylimakeutta se ei tasapainota. Mielestäni suola sointuu paremmin krokanttityyppiseen suklaaseen. Toffee kyllä maistuu ihan kivasti suklaata pureskellessa, ja sitä on kiva mäyssätä - jos ei pelkää sokeriövereitä. Suolan takia kallistun kuitenkin kakkoseen.

Jarkko 03.10.2017
Tuttu äMmä palasen päällä. Seassa tuntuu jotain sitkeähköjä palasia, vähän niin kuin omarin palasia. Maistan ajoittain miedosti suolaisia vivahteita. Kokonaisuus on ihan kelpokarkkinen ja pitän erityisesti tuosta sitkeydestä sattumissa.

Janne J 03.10.2017
Vaaleahkoa miedonmakuista maitosuklaata jollain miedolla, mutta hieman sitkeällä ja aavistuksen suolaisella lisukkeella. Turhan makeaa. Menee enemmän karkkiosastolle, en todellakaan innostu. Jälkimakukin on jotenkin tympeä.

Hanna P 03.10.2017
Maraboun maitosuklaata äitelällä tuoksulla. Ilmeisesti hyvin harvassa jotain sattumiakin. Turhauttaa suklaat, jossa on parin sentin välein sattumia. Ihan kivan makuset sattumat tosin, jotain taikinaa ehkä? Eipä kait tässä, aivan hauska suklaa vaikka kovin makea onkin.

Iikka 03.10.2017
Makea tuoksu. Outo toffeinen koostumus ja maku. Tämähän voisi olla "Maraboun Omaria". Todella makea. Onkohan mukana suolaa? Semisti ällöttävä makeus eritoten pureskellen pilaa nautintoa hieman. Imeskellen täysin eri tuote suklaan sulaessa päältä pois!

Annamari 03.10.2017
Perinteisen maitosuklaan joukossa on pehmeähköjä fudgepaloja, jotka tuovat makuun lisää makeutta. Pieni suolainen häivähdys maistelun loppupuolella. Ihan keskinkertaista, mutta silti makeudessaan (ja toisaalta suolaisuudessaan) jotenkin ällöttävää. Arvon kahden ja kolmen pisteen välillä päätyen kuitenkin kolmeen pisteeseen.

ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani