Fazer

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou fudge & havssalt
Tuotteen Marabou fudge & havssalt valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jarkko Karhunen 03.10.2017 (Jäsenprofiili)
Tuttu äMmä palasen päällä. Seassa tuntuu jotain sitkeähköjä palasia, vähän niin kuin omarin palasia. Maistan ajoittain miedosti suolaisia vivahteita. Kokonaisuus on ihan kelpokarkkinen ja pitän erityisesti tuosta sitkeydestä sattumissa.

Janne J 03.10.2017 (Jäsenprofiili)
Vaaleahkoa miedonmakuista maitosuklaata jollain miedolla, mutta hieman sitkeällä ja aavistuksen suolaisella lisukkeella. Turhan makeaa. Menee enemmän karkkiosastolle, en todellakaan innostu. Jälkimakukin on jotenkin tympeä.

Hanna P 03.10.2017 (Jäsenprofiili)
Maraboun maitosuklaata äitelällä tuoksulla. Ilmeisesti hyvin harvassa jotain sattumiakin. Turhauttaa suklaat, jossa on parin sentin välein sattumia. Ihan kivan makuset sattumat tosin, jotain taikinaa ehkä? Eipä kait tässä, aivan hauska suklaa vaikka kovin makea onkin.

Iikka 03.10.2017 (Jäsenprofiili)
Makea tuoksu. Outo toffeinen koostumus ja maku. Tämähän voisi olla "Maraboun Omaria". Todella makea. Onkohan mukana suolaa? Semisti ällöttävä makeus eritoten pureskellen pilaa nautintoa hieman. Imeskellen täysin eri tuote suklaan sulaessa päältä pois!

Annamari 03.10.2017 (Jäsenprofiili)
Perinteisen maitosuklaan joukossa on pehmeähköjä fudgepaloja, jotka tuovat makuun lisää makeutta. Pieni suolainen häivähdys maistelun loppupuolella. Ihan keskinkertaista, mutta silti makeudessaan (ja toisaalta suolaisuudessaan) jotenkin ällöttävää. Arvon kahden ja kolmen pisteen välillä päätyen kuitenkin kolmeen pisteeseen.

ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet