Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou toffee whole nut
Tuotteen Marabou toffee whole nut valmistusmaa on Itävalta. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Jenni V 20.12.2017
300g tuhtia tuhdimpi suklaalevy, jossa Maraboun makean maitosuklaan väliin on saatu mahtumaan reilu kerros maitokreemiä, juoksevaa karamellia sekä kokonainen hasselpähkinä joka palaan. Palat ovat isoja, ja niissä on pyöreä kokokuvio päällä, eihän se pähkinä sekaan muuten mahtuisi.

Hyväähän tämä on, ei siitä mihinkään pääse, mutta karamelli on kyllä erittäin juoksevaa ja makeaa, hunajainen siirappisuuskin tulee mieleen. Olisin itse valinnut kiinteän toffeen tämän sijasta, vähän kuin mallia toffifee... Ei kärsi kyllä kovin montaa palaa syödä kerralla, joten taidan jättää kolmoseen pisteet, vaikka lähellä nelosta pyöritäänkin.

Jarkko 03.10.2017
Maitosuklaata, jonka sisällä kokonainen hasselpähkinä juoksevassa toffeessa. Suklaakuorten välissä on myös runsaasti vaaleaa kreemiä. Kokonaisuus on niin makea, että kuulen hammaslääkärini huudon pääni sisällä. Maku yrittää mennä hieman nougatin suuntaan, mutta ei onneksi mene. Toffee maistuu mukavasti ja pähkinä antaa osuutensa koostumuksen muodossa. Karkkiahan tämä on isolla Koolla enemmän kuin suklaata, mutta ihan maukasta mättönamia. Jälkimakuna ja -tuntemuksena suuhun jää pähkinän hippuset.

Janne J 03.10.2017
Makea tuoksu. Suklaan rakenne on ilahduttavan jämäkkä, nyt ei ole höttöä vaan sisällä vaaleaa kiinteää tahnaa ja vähän pehmeämpää ruskeaa tahnaa (toffeeta?). Sisältä hampaat tapaavat ilahduttavasti pähkinänkin, joten tässä tuntee saavansa rahalle vastinetta vaikka hintaluokka on minulle tuntematon. "These go to eleven" niin kuin Spinal Tap sanoi aikoinaan, turboahdettu makuelämys joka suhteessa makeutta myöten. Pari palasta tuntui jo liialta, mutta silti tekisi mieli ottaa vielä pari lisää. Hämmentävää. Pakko kai tälle on vahva kolmonen antaa, ei ainakaan jättänyt kylmäksi.

Hanna P 03.10.2017
Pulleita paloja maitosuklaata kiinteällä beigellä täytteellä. Makean pähkinäinen tuoksu. Pähkinä sisässä ja nougatia täytteessä. Onhan tämä makea ja koukuttavakin. Suursuosikki Toffifee tulee mieleen, mutta ei ole yhtä hyvää tokikaan. Pähkinä on kiva ylläri ja taittaa ylimakean täytteen makua

Iikka 03.10.2017
Maitosuklaapalan päällä on kupoli. Sisällä on pehmeä täyte, ja yllättäen pähkinä. Mahtava mässyttelysuklaa! En keksi mitä tässä olisi voitu tehdä toisin! Makea on että hampaat pyörii suussa, mutta ei se menoa haittaa. Tahtoo lisää!

Annamari 03.10.2017
Maitosuklaara, jonka tuoksu on paahtuneen toffeinen ja makea. Toffee suklaan sisällä on löysää ja jokaisessa palassa on kokonainen
hasselpähkinä. Pähkinä on sopivan pehmeä, mutta valitettavasti sen maku jää makean toffeen varjoon. Järisyttävän makeaa, mutta jokin saa tarttumaan aina uuteen palaan. Kaikki on tasapainossa. Ja ihanaa, kun pähkinä on kokonainen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani