Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou co-co levy
Tuotteen Marabou co-co levy valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Janne J 18.04.2019
Tuoksuu esanssiselle. Makean makuinen kookossuklaa, maitosuklaa taas on vaaleatakin vaaleanpaa ja mitään kaakaon luonteikkuutta on tästä turha etsiä. Tykkään kyllä kookoshiutaleista esim. Bountyssä, mutta ei tämä suklaa kyllä sen tasolle yltänyt. Mättökarkkiosastoa.

Jarkko 18.04.2019
Maraboun logoa ei voi piilottaa ja vaalean suklaan lisäksi tässä on ainakin kookoshiutaleita. Pidän kookoksesta kovasti, mutta sen sijaan arvostukseni M-suklaata kohtaan on laskenut kuin lehmän häntä. Tässäkin suklaassa kaakaon maku loistaa poissaolollaan. Sen sijaan maistuu ja tuntuu sokeri ja rasva. Vain kookos tekee kokonaisuudesta syötävän.

Hanna P 17.04.2019
Maraboun maitosuklaata hyvin makealla tuoksulla. Vaaleita sattumia riittää ja suklaa jopa jotenkin “haperoa”. Olisiko mukana runsaasti kookosta? Yleensä rakastan kookosta, mutta näin vaalean maitosuklaan ja sokerisen kookoksen yhdistelmänä alkaa olla jo rajoilla onko liiankin makeaa. Mukava rohina suussa ja mukavasti makeanhimokin hellittää
tällä, että ei pöllömpää!

Annamari 21.12.2018
Pidän co-co-patukasta. Tämä on makeaa, kuten olettaa saattaa. Kookos maistuu ja tuntuu. Makeaa mättösuklaata, mutta kyllä tässä taas kerran osaset toimii.

Jenni V 03.11.2018
Maralta tulee uutuuksia kuin sieniä sateella - tosin vanhoja brändejä hyödyntäen. Nyt maraboun makean maitosuklaan sekaan oli sekoitettu 10% erittäin rouheaa kookoshiutaletta, ja sitten löyty kääreeseen co-co -patukan logo. Ei tämä nyt valitettavasti ihan yhtä hyvää ollut kuin patukka... Aika perus kookos-maitosuklaa, makeanpuoleinen tietenkin. Kookos tuntuu jotenkin sokeriselta, en tiedä oliko sitä jotenkin sokeroitu vai ei. Kookoksen ystävälle hyvä valinta, itse pidän enemmän patukka- ja varsinkin konvehtiversioista. Juuri ja juuri kolmosen levy.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani