Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium eko havssalt 60%
Tuotteen Marabou premium eko havssalt 60% valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu.
 

Jenni V 16.08.2019
Pienen pieniä palasia on tässä levyssä jossa on 0,4% merisuolaa mausteena. Suklaan maku on aika "krouvi", sanoisin multainen, ja siinä on vahva jälkimaku. Hedelmäisyyttä en löytänyt. Krouviin suklaaseen sopii kyllä hyvin tuo merisuola tasaamaan krouveja aromeja, mutta en pidä siitä että suola jätetään kiteiksi suklaan joukkoon. Tässä kiteet ovat melko pieniä, mutta silti tämä olisi minun suuhuni ollut parempaa niin että se olisi tasaisesti suklaan joukossa. Kolmonen.

Annamari 31.12.2018
Aika pehmeä koostumus. Pari puraisua ja suolaisuus tulee ilmi. Suola kyllä syventää makua, mutta tässä sitä on hitusen liikaa. Helposti syötävä ja turvallinen. Lopussa jännä salmiakkinen maku, joka johtunee suolasta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani