Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou daim bites
Tuotteen Marabou daim bites valmistusmaa on Puola. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 10.08.2019
Pussillinen röpelöisiä suklaakökköjä, joissa on Maran maitosuklaata, daim-krokanttia ja 10% paahdettuja maissihiutaleita. Todella rapsakoita nämä ovatkin, ja imeskelemään näitä en rupeaisi. Maissihiutaleet keventää kivasti makeutta, mutta ihan tarpeeksi sitä on kun näitä puoli pussia popsii. Daimillehan nämä maistuu, mutta olen erottavinani myös pienen hedelmäisen sivumaun joka tuntuu vähän oudolta. Maissihiutaleet eivät hirveästi maistu, antavat vain rakennetta. Ei nämä nyt mitään ihmeellisiä olleet, mutta ihan popsittavia. Kolmonen.

Annamari 08.01.2019
Pieniä kokkareita, rouskuu. Näisssä suklaata on enemmän kuin krokanttia, kun vertaa perinteiseen daimiin. Tuttu daimin maku ja tarttuu tutusti hampaisiin. Krokantti tarttuu jopa tavallista enemmän kun se on tuotteessa valmiiksi pieninä hippuina. Turhake, vaikkakin maultaan ihan hyvä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani