Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou kex med nougatsmak
Tuotteen Marabou kex med nougatsmak valmistusmaa on Puola. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Jarkko 20.04.2019
K niinkuin kuiva kismetti, tai sen kaltainen. Onkohan tuolla välissä tarkoitus olla jotain marjaista tai muuten vain punaista? Aika mautontahan tällainen vohvelisuklaa on. Ja kuiva. Eikä suklaasta hajuakaan.

Janne J 30.03.2019
Miedosti maitosuklaalle tuoksuvaa vohvelisuklaa. Suklaata ja kaakota on myös tuotteen maussa valitettavan miedosti eli suoraan sanoen aivan liian vähän. Suklaan puutteesta huolimatta kokonaisvaikutelma mausta on kuitenkin positiivinen, eli ei tässä nyt varsinaisesti mitään negatiivisia piirteitäkään ollut havaittavissa. Harmiton keskitien (keksitien?) kulkija, joka vie makeanhimon hetkiseksi pois ja unohtuu sitten. 2,5 pistettä.

Iikka 30.03.2019
Suklaavohveli vai vohvelisuklaa. Suklaata tässä ei lopulta paljoa ole, tai ainakin tuntuu yllättävän kuivalta tuotteelta. Mutta kuitenkin hyväähän tämä on, makeaa ja keksimäistä. Eihän tässä juuri kummoista erityisyyttä ole, mutta makea suklaan ja vohvelin yhdistelmä toimii, eikä se vaadi valmistajaltaan varmaankaan suurta yritystä. Annan 3,5 pistettä, eli pyöristyy neloseen.

Hanna P 30.03.2019
Epäilyttävästi Kismetiltä näyttävää vohvelisuklaata. Hirvittävän makea on tuoksu! Tasapaksun voinen maku. Toki mehevähköä vohvelisuklaata on aina ilo rouskuttaa, mutta tämän kohdalla suussa ei aikana ja jälkeen tahdo maistua kuin mahdoton sokerisuus. Siispä makeannälkään oiva, mutta herkutellessakin makeaähky iskee jo parin palan kohdalla.

Annamari 27.01.2019
Vohvelisuklaapatukka, jopa pitkälti muistuttaa Kismetiä. Aika pahvisen makuinen ja omaan makuuni vohvelia on liikaa tai suklaata liian vähän. Kokonaisuus on siis liian kuiva. Maku sinänsä ihan hyvä, mutta ei tosiaan paras mahdollinen tuote.

Jenni V 27.01.2019
50g Maran kismettihän se siinä. Maitosuklaata on pinnalla niin vähän että se kuultaa läpi. Maran tapauksessa se poistaa ylimakeutta muttatekee patukasta kuivan. Vohveli on kuivaa, murenevaa ja sitä on todella monta kerrosta. Täytettä on kolmessa kerroksessa ja se on maustettu hasselpähkinäaromilla. Yllättävänkin heikko tuote, kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani