Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou bites crispy
Tuotteen Marabou bites crispy valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Salla Elina Salo 31.10.2007
Turhan makeita maitosuklaapalloja. Maitosuklaata on tosin ihan hyvässä suhteessa rapeuteen nähden, kokonaisuus ei jää kuivaksi. Melko isoja palloja, näitä ei ilmeisesti ole tarkoitus syödä kuin yksi kerrallaan. Muutaman pallon jälkeen makeus tuntuu jo ällöttävältä.

Antti K 17.08.2007
Pussi meni kerralla rohmuten... oli mulla kyllä nälkäkin. Hemmetin hyvää ja ei niin makeaa että pitäis lopettaa vaan suuhun voi puskea niin paljon kun kouraan mahtuu. Jos alotaan katsomaan yhden palan tahi kourallisen maku arvoa niin eihän se kovin kaksinen ole eli mättösuklaata. Suklaatahan voi nauttia niin monella tapaa, yksi tyyli on hitaasti sulattelemalla etsien ne hienoimmatkin aromit ja sitten on se toinen (minun ) tyyli eli nopeasti ja paljon kerralla.

Susanna K 16.08.2007
No mutta hellou Maraboun suklaapallero! Maku Maraboun hyvää maitosuklaata ja sisällä crispimäinen täyte joka rouskuu mukavasti suussa. Marabou onnistunut todella hyvin tässä tuotteessa. Yksinkertaisesti NAM !!

Jarkko 15.08.2007
Nämä crispyt ovat sitä monista muista tuotteista tuttua kuivahkoa murokeksisekoitusta, jota monet muutkin valmistajat ovat pillotaaneet suklaansa sisälle. Kovuuden aste yleensä vaihtelee valmistajasta toiseen ja tämä sijoittuu kovuusasteikolla sinne puolivälin tienoille. Pureskellessa pallurat rouskuvat mukavasti hampaissa, mutta suklaan makua ei kunnolla edes huomaa. Imeskeleminen on sitten täysin väärä syömistapa näille! Nämä on tehty pureskeltaviksi. Nätti pakkaus ja sitärataa, mutta itse tuote jää kyllä kauas herkullisesta. Nämä on sellaisia "syöhän-näitä-jos-muuta-ei-saa" -namuja.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani