Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium fin 86% kakao
Tuotteen Marabou premium fin 86% kakao valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,22 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus vähintään 85%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Jenni V 19.04.2014
100 gramman pahvikäärelevy jossa on 10 ohuehkoa kauniisti aalto- ja viivakoristeltua palaa. Vaikutelma on laadukas. Rasvaa suklaassa on todella mojova määrä, ja pelkään etukäteen suutuntumaa. Suklaa tuoksuu hieman tunkkaisen tummalle. Haukkaan, ja hämmästyn, ettei korkea kaakaoprosentti hyökkää pahemmin päälle. Maku onkin pureskellessa varsin mieto, ja aromeista nauttiminen vaatiikin pidemmän ajanjakson imeskelyä. Suklaa sulaa suussa kohtuullisen hitaasti, ja suutuntuma on vähän sellaisen rasvaisen liukas. Ehkä vielä hiukan ohuempi palakoko olisi tehnyt suklaalle hyvää. Maussa ei ole lainkaan hedelmäisyyttä, ja makeuttakin tietenkin hyvin vähän. Enemmän maistan suklaassa hieman tunkkaisuutta ja kitkeryyttä, jälkimaussa hiukan polttavuuttakin. Jotenkin tulee mieleen sellainen camel-miehen suklaa, siinä on karskia asennetta. Jaa huomasin itse pitäväni tästä oudolla tavalla, vaikka yleensä hedelmäisyys on arvostamani piirre suklaassa. Kärsivällisellä maistelulla tämä kohosi juuri ja juuri neljän pisteen suklaaksi.

Saara 09.10.2013
Tämä suklaa on ennestään tuttu ja hämmästyttänyt pehmeydellään kaakaoprosentista huolimatta. Valtavan pehmeää ja tasapainoista suklaata, mutta toki varsin tummaa eikä ollenkaan makeaa, varoituksena imelämpien suklaisen ystäville. Tummien ystäville menee hyvin, ja jos haluaa kokeilla erittäin tummia suklaita, tämä on loistovalinta.

Anita 30.09.2013
Mitä hemmettiä, nyt ainakin tuli inhottava, äklö tummasuklaa. Syömään en suostu, mutta johonkin leivonnaiseen/raasteeksi pinnalle voisin suositella.

Veli-Matti 29.09.2013
Tuoksuu hyvältä ja helppoa syödä (pehmeä). Vain maku puuttuu. Ällö rasvafiilis. Kuin pahaa taloussuklaata. Ei ei ei.

Aki 28.09.2013
Vahva kaakaon tuoksu. Silkkisen pehmeä rakenne. Voimakkaan makuinen ja yllättävän vähän kitkeryyttä. Hedelmäisyyttä olisin kaivannut, jotenkin vaillinaisen oloinen tuote.

Miriam 17.09.2013
Todella, todella tummaa suklaata. Tunkkaista, ja metallisen makuista tuotetta. Suuhun jää pitkäksi aikaa keinotekoinen/tahmea maku. Suklaa ei ole lainkaan makea ja suorastaan vastenmielinen juuri metallisuutensa vuoksi.

Mikael 05.09.2013
Todella tumma suklaa, ohut pala, voimakas maku ensimmäisellä puraisulla, jälkimakuna pitkäkestoinen lievenevä tumma kaakaonmaku. Sopivan kiinteä palanen joka sulaa hitaast suussa. Ei suuria yllätyksiä.

Jarkko 05.04.2013
Tumman kaakaon tuoksu lupaa hyvää, mutta heti ensimmäisestä imaisusta eteenpäin suussa on outo erikeeperin tuoksua vastaava maku. Toinen palanen suklaata ei muuta tilannetta miksikään maun osalta. Tämä ei ole kovin karvas tai kitkerä, mutta kaukana miellyttävästä. Koostumus on todella "liukas". Kumma että tämän kaakaoprosenttinen suklaa ei kuivaa suuta tämän enempää... Kun olen kolmatta palaa popsimassa huomaankin, että tämä suklaa on aikalailla mauton. Tässä ei ole mitään mielenkiintoa herättävää, tylsä.

Milla 16.08.2007
Tuoksu lupaa paljon, kunnon rehellinen kaakaomassan voimakas tuoksu. Palat isoja, lohkeavat hyvin purtaessa. Maku voinen, hiukan karvas, ei laisinkaan makea. Jälkimaussa aavistus pähkinää, mutta voi tunkee läpi todella ikävästi läpi ja jää kitalakeen pitkäksi aikaa muiden aistimusten jo kadottua. Tässä on varmaan yritetty pehmentää sitä tummille suklaille tyypillistä karvautta jollain epäonnistuneella tavalla.. Kahvin kanssa toimii hyvin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani