Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou peanut caramel patukka
Tuotteen Marabou peanut caramel patukka valmistusmaa on Bulgaria. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Hanna P 22.11.2019
Seitsemästä pyöreämuotoisesta palasta koostuva patukka. Karamellinen on tuoksu. Ihanan lohkeavaa ja rohisevaa pähkinää ja todella makeaa kinuskia...Hieman ällömakeaakin kyllä. Vaan onhan tämä makoisaa, joskaan ei raikasta. Hauska suutuntuma on.

Jenni V 10.05.2019
Taitaa olla samaa settiä kuin Milkan vastaava tämä patukka... Pieniä litistetyn kuplan muotoisia paloja tässä on, ja päällä on ylimakeaa maitosuklaata, pehmeää sellaista. Sisällä on sitten maapähkinävoin makuista täytettä, jossa on riisikrispiä ja maapähkinää seassa, ja tietenkin karamelliä, ettei vaan olisi liian hapanta :-) . Komponentteja on vähän liiaksi (mielestäni riisi on täysin turha) ja maapähkinävoin maku on minun makuuni ihan liian voimakas. Kreemitäyte on rasvaista, ja kaiken kruunaa sitten vielä kaiken ylittävä imelyys. Kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani