Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou japp peanut caramel
Tuotteen Marabou japp peanut caramel valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Hanna P 24.05.2019
Oi mitä herkullisen näköisiä jättipaloja maitosuklaata vaalealla ja kiinteällä täytteellä sekä toffeella. Suutuntumassa myös suolapähkinää. Onko tämä Snickersiä suklaalevymuodossa? Ihana överilevy taltuttaa tai
yllyttää makeannälkää, mutta ollakseen tasapainoinen tuote kaipaisi kyllä jotain raikkautta tai kirpeyttäkin mukaan. Mutta makeaöverijättilevynä
kuitenkin omassa kastissaan oiva tuote.

Iikka 24.05.2019
Palan päällä on joku pähkinäkuvio. Levyssä on monta kerrosta. On suklaata, toffeeta, pähkinää ja kreemiä. Tykkään toki kaikesta noista. Kyseessä on siis makea maitosuklaa. Nam! Suussa rohisee, ja samalla tuntee kuinka hampaiden päälikerros surkastuu sokerin voimasta, ihanaa! Tämä on vallan mainio karkkisuklaa, jota söisi vaikka kuinka paljon.

Janne J 23.05.2019
Selkeä maapähkinän tuoksu. Tämähän on melkein kuin Snickersiä söisi, mutta ei ole lähellekään niin kiinteää rakenteeltaan ja hieman rasvaisemman oloista. Kurkussa tuntuu pistävyyttä ja lievä suolaisuus häiritsi. Ostaisin ehkä välipalaksi energianpuutokseen tai makeanhimon poistoon, mutta en missään nimessä keskittyneeseen nautiskeluun.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani