Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou smil mintchoco nappirulla
Tuotteen Marabou smil mintchoco nappirulla valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,30 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaanapit, Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 27.08.2011
Maraboun maitosuklaanapirulla, jossa täytteenä on mintunmakuista pehmeää, toffemaista täytettä. Täyte ei valu, mistä plussaa. Maku on lempeän minttuinen ja raikas, maitosuklaa sekoittuu sopivasti makuun. Kerrassaan yhteensopivan herkullinen maku.

Anu 03.09.2010
Minttu maistuu vähän liian pistävälle. Pala tuntuu kuitenkin pehmeältä suussa, mutta tätä tuntuu oudolta syödä keskellä kesää, liian joulumainen fiilis.

Marika 03.08.2010
Suklaanappeja ilman minkäänlaista branditunnusta, onpa outoa. Maitosuklaa tässä on ihan kohtuullista ja täyte makoisaa ja hieman mausteista. Toffeetäytettä, joka ei ole aivan ylisokerista. Siitä pinna. Kuitenkin hyvää makeannälkään.

Sanni 30.07.2010
Sopivan kokoisia maitosuklaanappeja toffeetäytteellä. Hivenen mintunmakuinen täyte, joka on kuitenkin vähän imelän makuinen. Kyllä näitä voisi syödä toistekin.

Miriam 30.07.2010
Hassuja kaljuja ruskeita nappuloita, joissa siis ei ole mitään merkintöjä pinnassa. Ihanan maitosuklaakuoren sisässä on omituista töhnää, jonka mausta ei saa oikein selvää. Päällimmäinen maku on minttu, mutta mukana on myös pähkinäistä ja toffeista makua. Mössössä pieniä kiteitä, jotka maistuvat myös pähkinälle.

Oskari 28.07.2010
Perinteisiä toffeenappeja mintulla hyöstettynä. Toffee on pehmeää ja minttu tuo mukavasti raikkautta. Oikein onnistunut kokonaisuus vaikkea niinkään hienostunut.

Susanna K 16.09.2007
Maitosuklaata, jonka sisällä minttutoffeetäyte. Mintunmaku sopii hyvin tähän kokonaisuuteen, koska maku ei ole voimakas vaan hillitty, mutta makoisa. Ei tule tunne että hammastahnaa söisi vaan ihan minttusuklaanappeja. Valitettavasti rullassa on liian vähän nappeja, jotta suklaanälkä lähtisi...

Jarkko 15.09.2007
Miksiköhän näitä nappirullia tulee ostettua niin harvoin, kun tämä on kuitenkin helppo ja miellyttävä muoto suklaanapolle? Suklaa maistuu juuri sille mille voisi olettaakkin valmistajan perusteella ja kun palasen puraisee rikki suun täyttää toffeen tuntemus ja mintun raikkaus. Mintun maku ei onneksi ole yltiömäisen voimakas, joten suklaankin lähes vielä maistaa mintun läpi. Toffee on miellyttävän sileää, ei lainkaan rakeinen. Kaikenkaikkiaan mukava kokonaisuus muuten niin tylsien (ja yleensä tummien) minttusuklaiden joukossa. Toffeen suutuntuma on vielä mukava positiivinen lisä.

Salla Elina Salo 11.09.2007
Maitosuklaanappeja minttutäytteellä. Maitosuklaa maistuu perusmaraboulta, josta en hirveän paljoa pidä. Minttukaan ei kuulu suosikkeihini, mutta on tässä onnistuttu raikastamaan mintulla muuten melko raskasta suklaata. Suklaasta jää todella paksu rasvainen kerros kitalakeen, kuin olisi huulirasvaa syönyt. Kurkkuun jää polttava tunne mintusta.

Minna Hi 08.09.2007
Vaaleita maitosuklaanappeja. Tuoksuu mintulta. Pehmeä minttutoffeesisus, tosi herkullista. Minttu melko kitkerää. Silti mahtava kokonaisuus, nam.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani