Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou smil mintchoco nappirulla
Tuotteen Marabou smil mintchoco nappirulla valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaanapit, Tuotannosta poistuneet.
 

Miia 07.10.2012 : Isohko, mintunmakuinen toffeetäytenappi. Ulkoisesti muistuttaa paljon Centeriä - kuten myös hiukan maultaan. Nappi on päällystetty ohuelti Maraboun vaaleahkolla maitosuklaalla. Ensipuraisulla suun täyttää toffeinen maku, samantien toffeen makua seuraa mintun maku, joka ottaa loppupeleissä niskaotteen makujen taistossa. Ehkä olisin toivonut, että toffeinen maku kestää vähän pitempään. Minttutoffee toimii paremmin kuin erillinen minttukreemi, minkä takia lopputulos ei mene hammastahnamaiseksi. Pehmeä toffee ja raikas minttu muodostavan loistavan makuparin, nappi ei ole kumpaakaan, ei liian makea eikä liian voimakkaan minttuinen, vaan tismalleen sopiva. Miten olen tämänkin onnistunut missaamaan näin totaalisesti...

Kaakaolehmä 23.09.2012 : Yksi harvoista minttusuklaista joissa suklaa on vaaleaa, jes! Odotin vesi kielellä enemmän, mitä sain :( Kyllä tätä syö, mutta suuri makunautinto se ei valitettavasti ole, vaikka kovasti toivoinkin. Ihan OK.

Maarit Stockus 30.01.2012 : Nautinnollisen hyvää.

ingebjorg.johnsen 22.02.2010

J.T. 27.10.2009 : Sairaan hyvää suklaata.

teppana 24.10.2009 : Voimakas mintun maku. Ja parasta on se, että on kerrankin maitosuklaata eikä tummaa suklaata, kuten minttusuklaat yleensä ovat.

zammy 13.02.2009 : super ässä

suklaa 07.11.2008 : rakastan kaikkii minttu jutskii<3

Joblo 10.09.2007 : Makoisa nappipötkö Maraboun toffeetäytteistä minttusuklaata. Ei hassumpaa, lähes Mintkrokantin tasoista! Ainoat miinukset pienstä pakkauksesta(koko patukaksi ihan käypä) ja suuresta hinnasta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani