Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium filled hazelnut & nougat
Tuotteen Marabou premium filled hazelnut & nougat valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Nougatit, Tuotannosta poistuneet.
 

Meeri 08.06.2009
Suklaassa tuntuu aluksi mieto kahvinmaku, joka kuitenkin häviää hetken päästä. Ohuen tumman suklaakuoren sisältä löytyy tummaa nougatia, joka maistuu aavistuksen verran palaneelta. Nougatiin on rouhittu pientä pähkinärouhetta, joka antaa oman maukkaan lisänsä levyyn. Varsin tasapainoinen ja laadukas kokonaisuus.

Janne J 21.10.2007
Täytynee astua ulos kaapista ja tunnustaa, että olen nugaamiehiä. Kun Marabou on yhdistänyt nugaan tummaan suklaaseen ja paketoi yhdistelmän komeaan pahvilootaan, ovat odotukset luonnollisesti korkealla. Palaset ovat isoja ja varomattomasti taittaen lohkeaa levystä epämääräisen muotoinen kimpale. Täytettä on paljon, mutta silmärääräisesti arvioiden on suklaatakin sen ympärillä ihan kelvollisessa määrin. Maku ei valitettavasti ole onnistunut. En oikein osaa sanoa, onko täyte liian paahtunutta tai makeaa, hasselpähkinät häiritseviä tai suklaan laadussa vikaa, mutta yhdistelmänä nämä eivät kerta kaikkiaan toimi. Harmi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani