Fazer

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium 70% cocoa mint
Tuotteen Marabou premium 70% cocoa mint valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,14 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Hanna P 17.12.2015 (Jäsenprofiili)
Vahva mintun tuoksu ja iso pala. Kiva rohiseva suutuntuma. Aika kivan kevyt mintun maku. Minttu ei yleensä ole suosikkini, mutta ihan kiva tasapaino makean mintun ja tummansuklaan välillä. Hieman kyllä mämminkin makua ;D

Anita 18.05.2015 (Jäsenprofiili)
Tartuin tähän tummaan, mintulla maustettuun suklaaseen innolla. Minttu tuoksui hyvin voimakkaasti ja suklaa hyvin napsahtavaa. Seassa maistuu pienen pieniä krokantin paloja. Pidän kyllä minttusuklaa yhdistelmästä, mutta tämän jäi suuvedellä huuhdeltu, kylläkin raikas, maku. Suklaa olisi voinut olla hieman makeampaa, niin ehkä olisi pärjännyt mintulle. Ihan mukava ylläri.

Iikka 14.11.2014 (Jäsenprofiili)
Tummahko suklaa tuoksuu mintulle ja tupakalle. Maku on ensin tallinen kääntyen raikkaaksi. Jos tässä on minttua, on sitä käytetty taidokkaasti. Kiva tuote, vienon persoonallinen.

Virpi 08.11.2013 (Jäsenprofiili)
Suklaa on tummasta päästä ja kaakaon tuoksu on vahva. Myös minttu kuitenkin erottuu selvästi. Mausta voisi sanoa sen olevan yllätyksellinen. Suklaassa on käytetty minttukrokanttia, joka tulee pieninä palasina esiin makeana, minttuisena ja jopa viileänä. Mikäli suklaata imeskelee, erottuvat krokantit. Aluksi maistuu vain tumma suklaa ja tämän jälkeen manteli-minttu-sokeri-rouhe. Minkäänlaista rasvaista, ikävää jälkimakua ei suuhun jää. Suklaassa voisi ehkä olla aavistuksen vähemmän kaakaota tai hiukan isompia krokantteja, jotta kaakao ei olisi niin hallitseva. Pidän tästä suklaasta joka tapauksessa enemmän kuin Lindt:n excellence intense mintistä. Nimestä huolimatta se jää paljon vaisummaksi kuin Maraboun versio.

Maija 29.02.2012 (Jäsenprofiili)
MIetoa tummaa suklaata, seassa pieniä rouheita. Tuoksuu kyllä minttusuklaalle mutta maku on ennemminkin saippuainen.

Sanni 25.02.2012 (Jäsenprofiili)
Tummaa suklaata, joka tuoksuu hyvin vahvasti mintulta. Suklaan joukossa rapeita rakeita ja minttu myös maistuu selkeästi, ehkä jopa liikaakin. Hieman "hammastahnamainen" maku vie pisteitä.

Marika 24.02.2012 (Jäsenprofiili)
Tyylikäs tumma pala tuoksuu voimakkaasti, lähes pistävästi mintulta. Myös täytteen maku on pistävä ja jättää tumman suklaan täysin alleen. Täyte on yksinkertaisesti aivan liian saippuamaisen raikasta sopiakseen suklaan toveriksi.

Laura 24.02.2012 (Jäsenprofiili)
En ole suuri minttusuklaan ystävä -yleensä otan palan tai kaksi, jos muuta ei ole tarjolla, koska minttu suklaan seassa aiheuttaa aina mielleyhtymiä hammastahnaan. Pisteitä tulee 3 kuitenkin hyvästä, mukavasti "raksahtavasta" tummasta suklaasta, johon olen mieltynyt muissa sarjan suklaissa. "Tummuusaste" on mielestäni tässä kohdallaan.

Miriam 24.02.2012 (Jäsenprofiili)
Kyseessä on ohut tummahko suklaa. Maku on minttuisen hammastahnamainen ja hieman tunkkainen. Ei saa minua kiinnostumaan ottaakseni toista palaa, mutta ei tuote nyt vastenmielinenkään ole.

Oskari 24.02.2012 (Jäsenprofiili)
Tummaa suklaata, jossa seassa jotain krispiä ja raikas mauste, ehkä minttu? Raikas kokonaisuus, jossa hyvä "suutuntuma". Sattaa olla, että hyvät pisteet johtuvat myös osittain kovasta nälästä.

Pentti V 31.12.2011 (Jäsenprofiili)
Yksi parhaita 70-prosenttisia. Erittäin täyteläinen ja persoonallinen.

Kirsi I 21.11.2011 (Jäsenprofiili)
Tummaa suklaata minttumaulla. Tuoksu on raikas, kaakaoinen ja minttuinen. Suklaa on mukavan tummaa ja vahvaa, mintunmaku tuntuu sekä suklaan joukossa että seassa olevissa pikkuisissa rakeissa. Nämä rakeet maisuvat vain kovin hammastahnalle, ja niiden pehmeä koostumus myös tuo liikaa hammastahnan mieleen. En oikein pidä näin tummasta suklaasta hammastahnan kera. Kerrankin liian vähän sokeria minun makuuni.

Jarkko Karhunen 03.08.2009 (Jäsenprofiili)
Tummaa suklaata (70%), jonka väritys on kuitenkin vain hitusen monia maitosuklaita tummempaa. Mintun tuoksu on voimakas. Mintun makukin on kuin suoraan suuvesipullosta konsanaan. Lisäksi maistan jonkin pienen pistävän (etikkaisen) sivumaun, joka hetkittäin tulee esille. Suu jää takuulla raikkaaksi tätä syötyään, mutta ei tämä minttusuklaa sen enempää innostuta kuin muutkaan samankaltaiset viritelmät.

Janne J 19.10.2007 (Jäsenprofiili)
Yleensä en pahemmin innostu näistä minttusuklaista, mutta nyt on kyllä kyseessä onnistunut tuote, vähän niin kuin tummempaa Pätkistä. Minttu ei kerrankaan häiritse, vaan yhdistyy maukkaasti hyvään tummaan suklaaseen ja krokanttiin. Ah, kylläpä tekee höpöä. Tätä pitäisi heti saada myyntiin Suomeenkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet