Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer fazerina levy
Tuotteen Fazer fazerina levy valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,61 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Jenni V 31.07.2013
Keskisen kyläkaupasta ei meinannut löytyä mitään kesälomajälkkäriä, ja sitten omituisesti valinta osui Fazerinan 100 gramman suklaalevyyn. Hellettä piisasi, ja levy ehtikin sitten vähän jo sulahtaa matkalla majoituspaikkaan, mutta jääkaapissa palasi lähes ruotuunsa makkaranpaistotuokion aikana. Levyssä on kuusi kolmen palan riviä, ja palasia katoaa suuhun nopeaa tahtia. Palakoko on patukkaan verraten ohuempi (mikä minusta on hyvä juttu, sillä täyte on tuhtia ja rasvaista). Tästä huolimatta puolikkaan levyn jälkeen makeus pistelee hiukan kitalakea. Puolikas levy tätä on täysin riittävä annos kerralla, ja ehkä syötävyyttä jopa paransi vierailu jääkaapissa, sillä viileänä rasvaisuus ja makeus eivät niin kovasti korostu. Suklaan aromista bongaan appelsiinin lisäksi vaniljan, minkä ilokseni myöhemmin huomaan löytyvän myös ainesosista.

Marjatta 12.07.2012
Työpaikkaruokalan rajallisesta valikoimasta tätä testikuulustelua (toim.huom.: Jäsenhakemuksen työnäyte) varten löytämäni vanha kunnon Fazerina-pötkö tuoksuu makealta ja joltakin hedelmäiseen vivahtavalta, joka tuo mieleen Joanne Harrisin romaanin Appelsiinin tuoksu. Kas, niinpäs vain pakkauksesta löytyykin tieto, että tuote sisältää aromina appelsiiniöljyä. Minua Fazerinan tuoksu miellyttää, vaikka kirjassa appelsiinin tuoksukin aiheuttaa hirveää päänsärkyä eräälle henkilöistä, eivätkä toisen maailmansodan raakuudetkaan ole erityisen mieltä ylentäviä. Harrisin tunnetumpi teos on Pieni suklaapuoti. Molemmissa romaaneissa on herkkujen valmistuksella tärkeä osa, mikä saa ajoittain veden lukijan kielelle. Tuota tilaa helpottamaan sopii erinomaisesti suklaa juuri näppärästi vuoteessa käsiteltävän patukan muodossa.

Suussa Fazerina-suklaapötkön osat sulautuvat ihanaksi, sileäksi herkkumassaksi, jota on mukava pyöritellä kielellä ja nieleskellä hitaasti vähin erin. Minun suuni on sen verran tuohesta, että nauttii yleensä kaikesta suklaisesta, mitä vain sisäänsä saa. Fazerinassa suuni tuntee vain vähän liikaa makeutta, hivenen kaakaoisuutta, sopivasti rasvaisuutta sekä jännittävästi sävähdyttävän villin vivahduksen appelsiinin happamuuteen ja karvauteen tässä miellyttävän miedossa makukokonaisuudessa.

Fazerinan ensi- ja jälkimaku eivät juuri poikkea toisistaan. Ainahan jälkimaun hiipuessa alkaa kaivata uutta ensimakua... Puraisun jälkeen alan kyllä imeskellä niin intensiivisesti, etten ehdi huomata puremisen aikaista itsenäistä ominaismakua. Minulla lienee paljon opiskeltavaa suklaan arvostelijaksi pyrkiessäni. Fazerina kuuluu vakiosuosikkeihini monien muiden perinteisten suomalaisten suklaatuotteiden joukossa. Olen aika ajoin pohtinut, kumpaa pidän parempana, Fazerinaa vai sen sisartuote Geishaa. Joskus olen ollut kallellani toisen tai toisen suuntaan, mutta nykyisin en yritäkään asettaa niitä paremmuusjärjestykseen, vaan otan hetken mielijohteesta kumman kulloinkin.

Hanna P 07.11.2011
Pulleita Fazerin ilmeisesti täytemaitosuklaan palasia. Tuoksu hyvin mieto. Imeskellen tulee jo häivähdys hedelmää päällisen läpi, ei pahaa. Maitosuklaan täyteläisyys ja hedelmän raikkaus sopivat hyvin yhteen. Pureskellen näkeekin, että täyte on ruskeaa ja kumma kyllä se vaikuttaa makuelämykseen, täyte ei enää maistukaan niin hedelmäiseltä. Jännää täytettä, ehkä nougatia ja jotain hedelmää ja hyvin makeaa myös. Vaan kyllä minä taidan tästä tykkäänkin, vaan ehkä vielä raikkaammalle ja aidomman hedelmäiselle olisi voinut korkeammankin numeron antaa.

Iikka 05.11.2011
Tyynymäisiä todella tutun tuoksuisia Fazerin suklaapaloja. Tätä on tullut syötyä luultavasti jo vuosia, mutta nyt vasta arvioiden. Luulen etten ole levynä tätä syönyt koskaan mutta kerta se on ensimmäinenkin. Tyynyn sisällä on jotain maustettua suklaamassaa.. Kiva, poikkeuksellinen maku, joka on voimakas ja mieleenpainuva. Jännä saada selville mitähän se on... Negatiivisina seikkoina mainittakoon suklaan hiukka liioiteltu makeus. Ei paha kokonaisuus laisinkaan.

Miriam 01.06.2011
Ihanaa maitosuklaata, jossa vivahde appelsiinista. Tämä on todella hyvää, mutta tässä vaiheessa maistelua tippuu pisteitä jo liiasta makeudesta.

Sanni 21.05.2011
Maitosuklaata, jossa tryffelimäinen täyte. Tuoksuu ja maistuu hieman appelsiinilta. Todella makeaa.

Oskari 17.05.2011
Appelsiinin aromeja fazerin maitosuklaassa. Sopivat hyvin yhteen. Tryffeliä löytyy myös. Ei kovin makeaa. Sopisi varmasti hyvin kahvihetkeen.

Marika 16.05.2011
Fazerin täytesuklaa selkeästi.. oisikohan Fazerina. Makea, lievästi appelsiinin makuinen pehmeä täytemassa. Ihan jees, muttei yhtään se enempää. Kaksi palaa riittää tässäkin.

Tytti 29.11.2007
Päällinen ei ihan vaaleaa, mutta ei tummaakaan suklaata. Herkullinen ja ylellinen appelsiinin maku ja tuoksu. Raikas maku, jälkiruokasuklaaksi sopiva. Saakohan näitä kääreellisinä yksittäispakattuna, voisivat olla hieno herkku kahvipöydässä…

Minna Hi 31.10.2007
Maitosuklaa, tuoksuu appelsiinilta. Maku appelsiininen ja pehmeä. Aluksi luulin, että on kyseessä kokosuklaa, mutta tarkemman tutkimisen jälkeen huomasin, että suklaassa on Fazerin sinisen makuinen kuori ja sisällä jotain appelsiinitryffelitäytettä. Aivan loistava maku. Tätä voi imeskellä ja nautiskella. Herkkua.

Reeta 28.10.2007
Appelsiinisuklaa ei vain nappaa. Liian jaffamainen. Ensimmäinen pala maistuu pahimmalta, seuraaviin alkaa makunystyrät jo pikkuhiljaa tottua.

Salla Elina Salo 15.09.2007
Appelsiininmakuinen tryffelitäyte tökkii ihmeen pian tässä suklaassa. Liian voimakas.

Anja 04.01.2007
Päällä hienoa Fazerin vaaleaa maitosuklaata ja sisällä appelsiininen suklaatäyte. Täyte ei ole pehmeää. On ollut suosikkejani aina. Makeahko ja täyteläinen.

Satu 27.10.2006
Jostain kumman syystä (tyylitön kääre?) olen aina aliarvioinut tämän tryffelitäytteisen maitosuklaaklassikon. Yllätyn aina syödessäni makoisen pehmeästä appelsiinisesta mausta. Hyvää!

Antti H 27.10.2006
Perus Fazer-suklaata, mutta täytteestä ei saa oikein selvää. Aivan kuin siinä olisi appelsiinin makua. Ei oikein minun makuun.

Mirja 24.01.2006
Fazeriina on taattua laatua. Maku ihanan pehmeä ja tryffelinen appelsiini sulaa ihanasti suussa.

Jarkko 16.09.2005
Voimakkaasti appelsiiniarominen maitosuklaa, jossa tryffeliä. Tässä kävi kuten monesti viime aikoina: maistan jotain tuotetta jota en ole syönyt vuosiin ja yllätyn siitä kuinka hyvä tämä olikaan. Tässä raikas appelsiini piristää muuten varsin huonosti alkanutta päivää. Hyvää kuin mikä. Pakko hillitä itseäni ja laittaa viimeiset rivit levystä takaisin kaappiin sihteerin maisteltavaksi...

Susanna K 16.09.2005
Ihana appelsiinin vivahteinen tuoksu. Suklaan maku on uskomaton! Appelsiinin aromi tulee hyvin esille suklaassa. Suklaan koostumus napakka ja sopivan paksu. Yksinkertaisesti erittäin makoisaa suklaata!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani