Fazer

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer tumma suklaa 47%
Tuotteen Karl Fazer tumma suklaa 47% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Joona 05.06.2016 (Jäsenprofiili)
Fazerin tummaa suklaata. Tämä on yksi Fazerin suursuosikeistani, mielestäni parempaa nautiskelusuklaata ei ole. Väri muistuttaa maitosuklaata, sillä tämä on tummaksi suklaaksi tosi vaaleaa (tosin kaakaota ei tässä ole kuin 47%). Tuoksu on erittäin miellyttävä, kaakaoinen, vaniljamainen. Kun palan laittaa suuhunsa, tuntuu että aika pysähtyy. Suklaa sulaa suuhun hitaasti levittäen samalla erinomaista kaakaon makua. Makeaa tämä kyllä on, mutta ei anneta sen haitata. Loistava, herkullinen suklaa. Levyllinen menisi helposti kokonaan imeskellen.

Jenni V 22.12.2015 (Jäsenprofiili)
Ostin tätä rouhittavaksi banaani-suklaatäytekakun mascarponetäytteeseen, ja maistelin sitä toki myös sellaisenaan. Suklaassa on valitettava halpissuklaan maku, jälkimaku on tosin aavistuksen parempi ja tummempikin. Makeutta on selkeästi liikaa, ja ilmeisesti joukossa on myös vanilja-aromia? En tykännyt.

Hanna P 10.01.2013 (Jäsenprofiili)
Keskitummaa Fazerin levysuklaata. Tuoksu peruspääsiäismunan. Makea ja kevyt kaakaon maku. Tummasuklaa, jota voivat syödä nekin, jotka eivät tummimmista tummista tykkää. Aivan hyvää, mut aika tylsää suklaata.

Iikka 06.01.2013 (Jäsenprofiili)
Tumman oloista Fazeria. Makea, iljettävä tuoksu. Tumma versio sinisestä? Hieman pistävä maku. Ehkä kokonaisuutena sinistä heikompi. Soveltunee näläntappajaksi.

Miriam 01.06.2012 (Jäsenprofiili)
Tuoksu tunkkaisen suklainen. Maku tummahko, ei kuitenkaan skaalan tummimmasta päästä. Palakoko suhteellisen paksu, mutta muuten sopivan kokoinen. Perinteistä tummaa suklaata, aika mitään sanomatonta, mutta ei lainkaan pahaa. Sopii hyvin esim. viinin kanssa tai leivontaan.

Oskari 31.05.2012 (Jäsenprofiili)
Tummaa "perussuklaata". Aika sokerista. Sopii kahvin kanssa ja leivontaan. Hiukan sitkeää.

Maija 30.05.2012 (Jäsenprofiili)
MIeto, vähän mitäänsanomaton tumma suklaa. Maku on kirpeähkö, mutta ei liian voimakas. Helppo pureskella tai imeskellä, ei ihmeempää jälkimakua.

Laura 22.05.2012 (Jäsenprofiili)
Ei kovin hienostunut tuote, mutta hyvää perustummaa suklaata. Tarkemmin ajateltuani antaisin mieluumin kolmosen, mutta maistelun ekana suklaana maistui mukamas kovinkin maukkaalta. Oikeastaan kuitenkin Fazerin taloussuklaa on parempaa tummaa suklaata kuin tämä. "Varsinaisen" tumman suklaan pitäisi kyllä tuoda mukaan jotain pientä luksusta -se tästä puuttuu. Kovahko suklaa, joka kaipaisi kaakaon makuun voimaa ja vivahteita.

Sanni 21.05.2012 (Jäsenprofiili)
Sopivan tummaa suklaata. Koska en ole tumman suklaan suurin ystävä, tämä on mielestäni juri sopivan tummaa ja makeaa. Tulee mieleen fazerin taloussuklaa.

Saara 20.05.2012 (Jäsenprofiili)
Jaaha, Fazeria tulossa. Ulkonäön perusteella kyseessä on taloussuklaa tai sitten tumma suklaa, ja kallistun arvauksessani jälkimmäiseen, koska taloussuklaassa on muistini mukaan kiiltävä pinta. Pehmeän suussasulavaa, miellyttävällä tavalla makeaa, jälkimaku lähinnä makea muttei järin pitkä. Ehkä makukin on taloussuklaaseen verrattuna vähemmän räikeä, jotenkin loivempi. Onhan tämä vähän "karkkia", helppoa syötävää tummaa suklaata vierastaville, mutta siitäkin huolimatta varsin hyvää ja minun makuuni. Eikun nelosta tauluun.

Marika 17.05.2012 (Jäsenprofiili)
Fazern suklaapala logon mukaan, ja näyttää tummalta. Tuoksuu tummahkolle. Maku on miedon imelä ja aavistuksen taloussuklaamainen. En kuitenkaan laske sitä miinukseksi, koska tunnen jonkinmoista lukkarinrakkautta taloussuklaaseen. On se parempaa kuin keskiverto maitosuklaa.. Pala on pehmeähkö purtava ja menee jotenkuten myös imeskeltäessä. Tumman suklaan happamuus ja kuivuus puuttuvat täysin, mutta muuten mukava tuote. Helppo.

Reeta 02.07.2008 (Jäsenprofiili)
Tämä ei ole kovin tummaa suklaata ja karvaisuuttakaan ei näin ollen ole paljoa. Tarkoittaa toisin sanoen sitä, että tätä voi ihan syödä! Tummasuklaahan on kuuluisasti sitä terveellistä suklaata. Vertailin siis tavallisen maitosuklaan ravintolisää tämän tumman suklaan ravintolisään ja totesin, ettei näissä kyllä paljoa eroa ole. Mutta tosiaan, tässä on aika matala kaakaoprosentti ja makeaahan tämä lähentelee.

Anja 23.03.2008 (Jäsenprofiili)
Fazerin (?) tumma maitosuklaa. Ei kovin makea.

Tytti 23.03.2008 (Jäsenprofiili)
Maistuu kirpeämmälle kuin tavallinen tumma taloussuklaa. Koostumus hyvä, ei liian kovaa.

Minna Hi 12.03.2008 (Jäsenprofiili)
Fazerin tummaa suklaata, aah. Tuoksu vahvan kaakaoinen. Maku on loistavan pehmeä ja täyteläinen, vaan aavistus karvautta joukossa. Ehkä hieman liian makea, muuten täydellistä. Imeskeltävä, nautinnollinen, kahvin kera loistavaa. Tulee vähän mieleen Mignon-muna.

Saila 11.03.2008 (Jäsenprofiili)
Fazerin jotain tummaa... Varmaan ihan OK jos sattuu olemaan tummemman suklaan ystävä. Taitaa olla kaakaopitoisuus vähän korkeampi kuin ihan perusmössössä, aika makeaa kuitenkin vielä.

Salla Elina Salo 03.02.2008 (Jäsenprofiili)
Leivontasuklaaksi ihan mukiinmenevä tuote, mutta tavallisena tummana suklaana mielestäni epäonnistunut tuote. Kyllähän tätä pahimpaan suklaanälkäänsä saattaisi ottaa, jos suklaisen leivonnan tuoksinnassa himo iskisi.

Kati 03.02.2008 (Jäsenprofiili)
VALTAVA pettymys! Maistuu taloussuklaalle, halvalle sellaiselle. Puuttuu maitosuklaan makeus mutta toisaalta tumman suklaan intensiivisyys. Eli jäljelle ei jää oikein mitään. Käsittämätön moka Fazerilta, miten tämä on päässyt koemaistamiset läpi?

Meeri 03.02.2008 (Jäsenprofiili)
Aika tylsänmakuista tummaa suklaata, jota en erottaisi taloussuklaasta. Käyttäisin tätä vain ja aioastaan leivontaan.

Elise P 03.02.2008 (Jäsenprofiili)
Tuttu, tumman suklaan tuoksu. Onko tämä taloussuklaata? Yllättävän pehmeä ja notkea maku, pitkä, lempeä jälkimaku.

Jarkko Karhunen 25.01.2008 (Jäsenprofiili)
Fazerin uusin tulokas tumman suklaan markkinoille on odotusteni mukaisesti aika makea. Levyn muoto ja malli on Sinisestä tuttu, maku vain hieman kaakaomaisempi, makeampi ja koostumus kovempi. Tuotteesta kertoo parhaiten ehkä se, että en keksi tästä oikein mitään sanottavaa. Mikään ei ärsytä, mikään ei saa huutamaan hurraata. Tää vaan on.

Antti H 25.01.2008 (Jäsenprofiili)
Miedohkoa tummaa suklaata. Jälkimaku on normaalia makeampi, muttei liian makea. Kohtuullisen mieto elämys.

Satu 25.01.2008 (Jäsenprofiili)
Fazerin tummaa suklaata levyn muodossa. Palanen on kohtuullisen kova pureksittavaksi, mutta sulaa yllättävän nopeasti suuhun. Maku on miellyttävä, mutta tavallinen eikä herätä sen kummempia ajatuksia.

Päivi 25.01.2008 (Jäsenprofiili)
Tummaa suklaata. Tahmeaa. Voimakas tumman suklaan jälkimaku. Ei hyvää. Tekee mieli huuhtoa suu. Jälkimaku myös hieman kitkerä.

Hannu K 25.01.2008 (Jäsenprofiili)
Tosi pirteä maku. Suuhun jää tosi miellyttävä jälkimaku.

Susanna K 25.01.2008 (Jäsenprofiili)
Suklaan ulkonäkö paljastaa tummaksi suklaaksi. kaakaoprosentista en ole varma koska maku on sokerisen pehmeä joten en usko olevan kovin korkea. Ei hassumpaa mutta ei tätä kovin montaa palaa siltikään syö.

Sanna K 25.01.2008 (Jäsenprofiili)
Sopivan paksu pala herkuliista tummaa suklaata. maku ei ole yhtään kitkerä ja makeuttakin on sopivasti. Tästä tykkään todella paljon, tumman suklaan parhaimmistoa! Myös koostumus on sopivan pehmeä, mikä on harvinaista tummalle suklaalle.

Janne J 14.01.2008 (Jäsenprofiili)
Ilokseni lähikaupan makeishyllyyn oli ilmaantunut uusi Fazerin suklaalevy, mikä on aina merkkitapaus. Ja vielä tummaa suklaata. Kaakaoprosentti on tummaksi suklaaksi melko maltillinen ja kertoopa tuoteseloste joukossa olevan rasvatonta maitojauhettakin (tosin vain alle 1%). Tuoksu on laadukas. Palanen napsahtaa irti melko napakasti eli suklaa on hieman kovempaa kuin Fazerin sininen. Eikun suuhun ja.. mitä ihmettä, ylimakeaa talous-leivontasuklaatako tämä olikin? Mikä pettymys! Fazer sietäisi saada vähintään korvatillikan jos ei tukkapöllyä tällaisesta kuluttajan aliarvioimisesta. Ei silti huono suklaa, jos vain sattuu tykkäämään tämän tyyppisestä suklaasta. Kokemus oli hyvin samanlainen kuin Maraboun tumman suklaan kanssa, minkä vuoksi anna tälle myös (pitkin hampain) samat pisteet kuin sille aikoinaan. Nautiskeluun: ei. Kakun päälle: kyllä.

Milla 24.11.2007 (Jäsenprofiili)
Täysin salaa ainakin minulta on Fazer pullauttanut tämän tumman suklaan markkinoille! Vahingossa tämän bongasin karkkihyllystä, ja pakkohan se oli mukaan ottaa. Tuote on siis 200g:n levy, ihan houkuttelevassa vaikkakin tavallisen näköisessä pakkauksessa.

Tuoksu ei ole kovin miellyttävä, tulee mieleen sellainen neuvosto-aikojen suklaa, joka ei ole kovinkaan korkealaatuista. Suklaan koostumus on fasun sinisestä tuttu tasainen ja hienosti sulava, maussa on paahtunutta kahvia, mutta kuitenkin aavistus makeutta jotta toisen palan ottaa mielellään. Minulle tulee tästä mieleen aika paljon taloussuklaa (tai siis se mielikuva mikä minulla taloussuklaasta on kun en sen makua oikeasti muista), tätä voisi muuten käyttää hyvin leivonnassa, mutta lievä katkera jälkimaku ei ehkä tee parasta kaikille suklaaleivoksille.

Kaiken kaikkiaan pienoinen pettymys, olisin odottanut jotain pehmeämpää, varsinkinkin kun kaakaota on vain 47%. Söin kaksi palaa, enkä lisää kaipaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet