Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer joulusuklaa levy
Tuotteen Fazer joulusuklaa levy valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,44 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Joulu, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Olavi 11.01.2011
Maitosuklaata, jossa seassa hedelmäpaloja, piparia ja mantelia. Mausteinen maku, josta tulee mieleen glögissä käytettyjen mausteiden aromit. Vievät paljon pohjaa suklaalta, jonka maku ei pääse esiin näin vahvojen mausteiden aromien vallitessa. Suklaan sulaessa kielelle jää hedelmäpaloja ja mantelia, jotka antavat hyvin vaimean jälkimaun etenkin hedelmän suhteen. Tuotteessa suklaa ja mausteet eivät ole balanssissa vaan mausteet vievät aromeista suhteettoman osuuden. Kaiken kaikkiaan ihmeellinen sekasoppa suklaata, hedelmiä, piparia ja mantelia.

Marika 16.12.2010
Taas saapui tämä ihana kausituote. Pehmeän maitosuklaan pienoisen tylsyyden peittää hyvin alleen sekoitus mausteita ja jouluisen hedelmäisiä makuja. Vaikutelma on suorastaan ruokaisa ja menee melkein lounaasta. Tai ainakin hyvästä välipalasta. Onneksi tätä saa vain jouluna, joten tuotteeseen ei ehdi edes kyllästyä.

Kirsi I 14.12.2010
Tuttuun Fazerin siniseen on ympätty kaikki joulun herkkumaut kirsikasta pipariin. Onneksi tätä saa vain kausimakuna ja onneksi tätä on saanut monena joulukautena. Joulu alkaa tästä suklaasta!

Janne J 11.06.2009
Houkuttelevan tuoksuista, sopivan isoja palasia. Erinomaisen suklaan joukossa on nyt niin monta ainesta, että hankala sanoa, mikä tässä enimmäkseen maistuu - kaneli kenties? Melkoinen sekametelisoppa, mutta ei missään nimessä huono. Vähemmän on kuitenkin joskus enemmän, mistä todisteena vasta maistelemani pelkkää piparkakkua sisältävä versio.

Tuula 22.12.2008
Mausteet dominoivat yli ja maitosuklaa (sinällään tuttu ja ihana) hukkuu alle. Mausteiden rakenne on niin karkea että tuntuvat roskilta.

Salla M 22.12.2008
Jouluinen maisteluajankohtaan sopiva perussuklaa. Kanelit ja piparit sekaisin melkoisena melskeenä. Jää makukokemuksena tyydyttävälle tasolle.

Kaisa 22.12.2008
Imelä vuodenaikanami- perusidea kiva yhdistellä glögimausteet ja suklaa mutta runsaus tuntuu lähes häiritsevältä. Osasyynsä makunystyröiden uupumiselle voi olla sillä että näytepala oli testissä jo viides.

Milla 25.11.2008
Olisiko tämä Fasun joulusuklaata? No, tuoksu on ainakin mausteinen ja mieleen tulvii isoäidin omin kätösin vääntämät jouluiset maustekakut ja piparit. Tuoksussa on ainakin inkivääriä, neilikkaa ja kanelia. Maitosuklaan seassa on keksiä ja pähkinää rouheena, sekä jotain kuivattua hedelmää. Harmillista, että tämä Fazerin perussuklaa on niin kamalan makeata, muutenhan tämä olisi oikein hyvää! Nyt makeus estää kuitenkin suuremmat sortumiset. Kiva, addiktoiva koostumus, ehdottomasti pureskeltava suklaa.

Antti H 25.11.2008
Tuoksu viittaa piparkakkuun. Puraistessa piparkakun maku voimistuu. Seassa on ilmeisesti myös pahkinää tai mantelia. Mukavan rouskuva jouluinen suklaa.

Anja 25.11.2008
Paksuhko mausteinen maitosuklaa jonka sisällä piparimuruja, hedelmiä ja pähkinöitä. Suklaa mitä parhain ja maku jouluinen.

Elise P 25.11.2008
Vahva piparin tuoksu. Suklaa ei tuoksu, eikä maistu. Mielenkiintoisen näköisiä ”murusia” suklaan joukossa, jotka ovat kai pähkinöitä ja rusinoita? Rouskuu kivasti suussa, mutta huutaa glögiä kaverikseen. Maistuu enemmän äidin piparitaikinalta, kuin piparilta itseltään. Maku vahva, näitä ei voi syödä montaa peräkkäin. Jälkimaku pitkä ja voimakas.

Satu 25.11.2008
Fazerin sinistä, johon on heitetty mukaan kaikkea ihanaa jouluista tavaraa. Ei nyt sentään puurokattilaa joulumuoreineen, mutta ainakin piparkakkumausteita, manteleita ja rusinoita. Liekö seassa ripaus punaposkisia omeniakin? Ostin tätä levyn ulkomaalaisille ystävilleni joulutervehdyksenä lähetettäväksi, mutta kuinkas ollakkaan se mystisesti katosi parempiin suihin ennen kuin ehti postiin asti... Hyvää siis - erityisesti näin joulun aikaan. Pieni toive Fazerin suuntaan, että ensi jouluna rinnalle voisi lanseerata patukkakokoisen version, eikös?

Minna Hi 22.10.2008
Tuoksuu piparilta ja kardemummalta. Joukossa on jotain murusia, olisikohan ne sitten sitä piparkakkua. Ja jotain hedelmäistäkin löytyy; rusinaa? Joo-o, on ihan jouluista suklaata. Fazerin hyvä perussuklaa siinä pohjalla ja sitten nuo mausteet, ihan menettelee. Ei ole liian makeakaan.

Antti M 10.11.2007
Mausteista maitosuklaata; mukana hedelmäpaloja, mantelia ja ties mitä... Tuoksu ei ole aivan niin 'piparinen' kuin monissa maustesuklaissa; suklaan sininen ominaishaju tulee hyvin alta esiin. Suklaa on edelleen mainiota mutta itse en ole näin maustetun suklaan kannalla; isommat hedelmäpalaset tökkivät pahasti ja glögisyys ei iske makuhermoon hyvin. Jos saisi pienempänä patukkana tms, niin voisi harkita ostamistakin joskus - yleensä tyydyn vain jämäpalaan kerran vuodessa. Melkein voisi antaa kolmosen erikoisuudesta mutta ei vain kykene...

Susanna K 06.12.2005
Ensin vierastin koko suklaataa johtuen hedelmistä ja muista lisukkeista mitä tämä suklaa sisältää mutta maistettuani tätä ihanan paksua suklaataa maku olikin loistavan makuista suklaataa johon sopi nämä hedelmät. Makuaistini tunsi inkiväärin, neilikan ja piparin makua suussa mikä sopi tähän yllättävän hyvin. Joulusuklaaksi ihanan täyteläistä ja makoisaa.

Jarkko 04.12.2005
Piparkakku. Se on ensimmäinen ajatus päässä ja maku suussa heti kun palasen laittaa suuhun. Kun palaa hieman pureskelee, sieltä löytyy myös hedelmänpalasia, jotka eivät oikeastaan maistu millekään, mutta tuntuvat manteleita pehmeämmiltä. Tämä on juuri sellaista suklaata, jota voi syödä joulun alla tunnelman kohottajana, mutta en voi kuvitella tämän maistuvan kesähelteellä tai syksysellä räntäsateella ihan yhtä hyvältä. Suklaan luoma joulun tunne kompensoi hieman puuttuvaa suklaan makua. "Pipariahan tämä on" sanoo makuaistini, vaikkakin tuntoaisti tunnistaa sen suklaaksi. Kyllä tämä kesäaikanakin varmasti ainakin neloseen yltäisi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset