Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer present (500g)
Tuotteen Fazer present (500g) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Satu 07.12.2005
Arvioin jo aiemmin Fazer Present 300g konvehtirasian. Tämä isompi rasia poikkeaa pienemmästä yhden konvehdin osalta (Selja-marsipaani) ja lisäksi konvehtien lukumäärät ovat erit. Tässä isommassa on Geishoja, Minttutryffeliä, Mustaherukkaa, Kahvia ja Toffeeta 8kpl, Mantelikinuskia, Selja-marsipaania ja Pähkinätryffeliä 4kpl sekä Karpaloa 2kpl. Tekee yhteensä 54 kpl konvehteja.

Sisältö:

Selja-marsipaani
Ohhoh, onko tämä todellakin marsipaania? Samapa sille, mutta erittäin hyvää. Hieman marjainen sisällys korostaa herkullisen suklaan makua. Erittäin positiivinen yllätys.
5 p.

Geisha
Tälle klassikolle on ihan sama tehdäänkö sitä viuhkan muotoisena konvehtina vai paperikääreeseen. Aina yhtä herkullista.
5 p.

Mustaherukka
Paksu suklaapohja. Mustaherukka antaa todella kivan lisämausteen ja extrapisteet siitä, ettei siihen ole sotkettu likööriä. Mustaherukan maku katoaa sen verran nopeasti, että jäljelle jääneestä suklaastakin ehtii vielä nauttia. Hyvää.
5 p.

Pähkinätryffeli
Yllättävän kova koostumus. Hento, mutta selkeä pähkinän maku. Hyvää.
5 p.

Toffee
Toffee on koostumukseltaan pehmeän voin oloista - ehkä hiukan rakeista. Mahdottoman makea pieni herkkupala.
5 p.

Mantelikinuski
Pötkylän mallinen konvehti sisältää yllättävän kiinteää ja hieman sitkeääkin kinuskia sekä pienenpieniä mantelinpalasia. Maku hyvä, mutta pisteet putoaa, kun syöminen menee vähän jyystämiseksi.
4 p.

Karpalo
Valumisvaroitus! Karpalo(likööri?) on todella juoksevaa, mutta ilokseni ei lainkaan liian vahvaa. Marjainen maku.
3 p.

Kahvi
Sisuksen koostumus on erikoinen ja mielenkiintoinen - jotenkin hyytelömäinen. Kahvin maku on tunkkainen.
2 p.

Minttutryffeli
Jo pelkkä suklaakuori maistuu raikkaalle mintulle, kun sen antaa sulaa suuhun. Harmittavasti maku voimistuu ensimmäisen puraisun jälkeen liian vahvaksi.
3 p.

Täten virallisesti julistan, että kunnes toisin todistetaan ja maukkaampia rasioita maisteltavaksi esitellään niin tämä Fazer Present 500g on allekirjoittaneen ykkösvaihtoehto joulun ajan konvehtirasiaksi. Tämän isomman rasian keskiarvoksi tulee 4,11. Suhteutettu keskiarvo on prikulleen sama eli 4,11, vaikka lukumäärät vaihetelevat noin paljon.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani