Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer suklaatee
Tuotteen Karl Fazer suklaatee valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 21.12.2005
Kun pussin avaa, se tuoksuu tummalle suklaalle, mutta luonnollisesti myös teelle. Vesi kiehumaan ja menoksi. En ole aikaisemmin näitä irtoteejuomia tehnytkään, joten monella tavaa uusi kokemus.

Vesi kiehuu ja olen mitannut arvaamalla teerouhetta teerouhevälineeseen (mikä lie sen oikea nimi). Rouheväline veteen ja annetaan hilujen maustaa vesi pari minuuttia.

Noniin, nyt saa luvan olla valmista. Maistetaan ensin tuollaisena: ei kovin herkullista. Hieman kitkerää, mutta toisaalta en koskaan juo muitakaan kuumia teejuomia ilman maitoa. Lisään maitoa lorauksen. Maku paranee heti huomattavasti. Nyt lisään vielä makeutusainetta sen verran kuin yleensäkin ja maku onkin tämän jälkeen juuri sellainen kun teessä voisi odottaa. Itse asiassa tämä on hyvää teetä!

Koska tämä oli ensimmäinen kerta irtoteen valmistukselle ja kaikki meni näinkin vaivattomasti, uskon että tästä tulee tapa. Tätä suklaateetä ostaisin mielelläni varastoon useamminkin, mutta saatavuus muodostuu ongelmaksi: Ostin tämän kesällä Ranuan Fazer Shopista ja minulle kerrottiin, että tätä ei myydä muualla! Vähän siis pitkäksi muodostuu teenhakureissut.

Jos kuitenkin satut tätä jostakin löytämään, niin osta pois. Hyvä suklainen maku on hieman kahvin, kaakaon ja teen välimaastosta. Mainittakoon että pussin kyljessä valmistajaksi mainitaan Nordqvist tee eikä Fazer. Jokin yhteys Fazeriin lienee kuitenkin olemassa, koska pussin kyljessä on Karl Fazerin logo.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani