Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer Marianne appelsiini
Tuotteen Fazer Marianne appelsiini valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Sokerikuoriset, Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 02.03.2016
Mariannekarkille perinteinen muoto, tällä kertaa kääre on kelta-valkoinen ja makeisen sokerikuori kultaisen oranssi ja kiiltävä. Tuoksua tässä ei ole. Rakenne on original-versiolle tyypillinen ja hampaisiin tarttuva. Imeskeltäessä taas kitalaki ei tykkää. Appelsiinin maku ei ole lainkaan pistävä vaan miellyttävän mieto. Sokerikuoren maku muistuttaa monia kovia appelsiinikarkkeja. Sisällä oleva suklaa on todella, todella tunkkaisen makuista. Jotenkin tässä appelsiiniversiossa tunkkaisuus on voimakkaampi, ehkä kun ei ole sitä piparminttua raikastamassa. Appelsiini ja suklaa kyllä aina toimii, mutta jotenkin tämä ei kyllä yllä perinteisen mariannen tasolle.

Jenni V 30.12.2013
Keltaraidallisesta kääreestä löytyy mariannekarkki, tällä kertaa sekin keltainen ja kirpeän appelsiinin tuoksuinen. Alan imeskellä kuorta mutta kyllästyn pian sillä sokerikuoren uurteet satuttavat kitalakea. Maku on kirpeän-makean appelsiininen, muistuttaen yhtä Fazerin parhain-pussista löytyvää karamellia. Kyllästymisen jälkeen siirryn pureskelemaan ja kirpeä maku tasapainottuu suklaasydämen ansiosta. Appelsiini ja suklaa on kieltämättä hyvä yhdistelmä, mutta tässä muodossa ei ole erityisemmin minun mieleeni. Sokerikuori on vähän liian makea ja toisaalta appelssiniaromi hieman liian kirpeä, eikä suklaa ole erityisen laadukasta. En valitsisi kaupasta.

Jarkko 31.12.2008
Kas, kivikuori on näissä värjätty oranssiksi. Makukin on appelsiininen, eikä minttuinen. Kuoren maku on miellyttävä, mutta kitalaki särkyy nopeasti kaikkien terävien reunojen ansiosta, kun tätä yrittää imeskellä. Sisällä on suklaata, mutta se on originaali-Mariannen tavoin tunkkaisen makuista. Appelsiinikuoren ansiosta kuitenkin originaalia parempi, ehdottomasti.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani