Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer Marianne appelsiini
Tuotteen Fazer Marianne appelsiini valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Sokerikuoriset, Tuotannosta poistuneet.
 

Sunnuntaisyöjä 21.02.2013 : Täytyy sanoa, että tämän makeisen kohdalla Fazer on iskenyt kirveensä kiveen. Appelsiinisuklaa ei muutenkaan ole suurta herkkua, mutta Mariannen muodossa lopputulos on erityisen epämiellyttävä. Rapsakka sokerikuori rusahtaa tutusti, suklaa tuntuu hetken ja sen jälkeen suuhun hyökyy teollisen makuinen appelsiiniaromi, joka jää kurkunperälle kummittelemaan. Karamelli onnistuu samalla olemaan sekä kirpakka että makeantunkkainen, makunystyrät tukkiva sekamelska. Tavan Marianneen verrattuna todella heikko. Nämä jäivät joulun aikaan mariannerasian pohjalle äetin syötäväksi.

rankelotti 27.12.2012 : ymmärrän jos joku ei tykkää, mutta minun kitaan tämä istuu hienosti. Tavallista Mariannea on vaikeampi jaksaa imeskellä riittävän kauan, ja adhd-tyyppinen persoona ei saa siitä mitään iloa, mutta tällainen keskirauhallinen ihminen jaksaa imeskellä tämän lähes makoisaan loppuun asti. Ilman muuta näitä pitäisi saada erikseenkin. Sinisen päälle taas en ole koskaan ymmärtänyt, toffeinen loppu on antikliimaksi, mutta en olekaan toffeen ystävä. talvi-illan iloja kuuman kupin seuraksi.

nam 03.11.2012 : hyvää, muttei niin hyvää kuin original!

Miia 19.01.2011 : Mariannen minttuinen kuori on korvattu appelsiinilla. Jostain syystä tämä ei iske siis ollenkaan, appelsiinikuori maistuu todella tunkkaiselle. Pthui! Yhden pystyin syömään, en enempää.

grodp 22.05.2010 : paras marianne! miksei näitä saa pussikoossa? edes toisinaan?

fiinu 17.01.2010 : nam! parempaa kuin normi-marianne

Jussi 02.10.2009 : Namunamu

Niina 14.08.2009

Michigo90 28.02.2009 : Näistä en kyllä tykkää yhtään, eli ykkösen annan. Ei oo mun makuun.

Sindy 12.02.2009 : Hyi olkoon... Ei kyllä miellytä makunystyröitä mitenkään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani