Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer saksanpähkinäkrokantti
Tuotteen Karl Fazer saksanpähkinäkrokantti valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,36 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 29.05.2009
Maitosuklaata, jossa näyttäisi olevan runsaasti murskattuja sattumia. Sattumat eivät maistu oikeastaan muulta kuin sokerilta, vaikka tiedänkin mitä niiden pitäisi olla. Vasta kun suuhun heittää useamman palasen kerralla, alkaa aavistuksen pähkinään vivahtavaa makua irtoamaan, mutta kyllä karamellisointi on mennyt aavistuksen överiksi saksanpähkinöiden jäädessä paitsioon ihan kunnolla. Vaikka varsinainen pähkinänmaku jääkin pieneksi, on kokonaisuus kuitenkin hieman keksisuklaan oloinen ja sellaisena miellyttävä.

Susanna K 29.05.2009
Maitosuklaata jonka seassa pieniä raksuvia palasia. Välillä nenään tuoksahtaa viljan tuoksu, sellainen myslin vivahde mutta täyte ei taida olla juuri sitä. Vaikka suklaan logo paljastaa kenen tuotteesta kyse, tämä makuelämys ei lupaa paljoa. Odotin kai liikaa uutuudelta.

Päivi 29.05.2009
Fazerin suklaata pähkinäsekoituksella. Pähkinöitä on runsaasti. Rapisee ja rouskuu suussa. Pähkinän palaset jää hampaiden väliin. Maku on mielestäni hieman suolainen. Ei kovin toimiva yhdistelmä tässä.

Hanna P 29.05.2009
Fazerin maitosuklaassa taas jotain uutta joukossa! Ainakin pähkinää ja jotain hyvin makeaa. Suklaa taattua laatua ja hauskan rouskuva täyte. Täytteen kombinaatio juuri täydellinen, jossa makeat ja suolaiset ainesosat ovat sopusoinnussa hyvän suklaan sisällä…Tätä lisää!

Kaisa 28.05.2009
Pähkinä, manteli vai keksi? Mauste ai anna suklaaseen mielestäni mitään aromia vaan sekoittaa ainostaan massan rakenteen. Suklaa perusmaitosuklaata - ei erityisen mieluisa uutuus.

Salla M 28.05.2009
Suklaan maku jää tunkkaiseksi, krokantin ja suklaan rakenne on sinällään mukavan rapsakka.

Tuula 28.05.2009
Mukavan rapea rakenne. Pähkinää on paljon ja pieninä muruina- siitä ehkä syntyy jauhomainen sivumaku.

Minna Hi 07.05.2009
Vaalea maitosuklaa, joka tuoksuu digestive-keksiltä. Suklaan seassa rakeita, jotka ovat enemmän krokantteja kuin keksiä. Mitä, tämähän maistuu paahtuneelta näkkileivältä! Ei ole kovin makea. Suuhun jää ikävä jälkimaku. Jotain ruista tässä täytyy olla mukana, maistuu joltain terveyssuklaalta. Pohjanoteeraus Fazerilta. Jää vielä hampaisiinkin ikävästi.

Kati 07.05.2009
Iiihana tuoksu, toffeisen pähkinäinen. Koostumus on hieman pettymys, sillä pähkinöiden sijaan suklaassa onkin kreemimäisen pehmeä rakenne ja velttoja murontapaisia. Liian nössö mulle!

Mikko 07.05.2009
Fazerin maitosuklaata rouheisena. Rapsahtelvaa purtavaa, perusmaitosuklaan makuisena. Hiukan pähkinää ja jotain rapsakkaa rouhetta on suklaassa, mutta aika makealta tämä maistuu. Mielestäni ei kuulu Fazerin parhaimmistoon. Kerran maisteltava, mutten välttis ostaisi.

Milla 07.05.2009
Tuoksuu saksanpähkinärouheelta ja maitosuklaalta. Koostumus melkein pakottaa puraisemaan, niin paljon tässä on seassa pähkinärouhetta ja jotain muuta, tai sitten pähkinärouhe on kieritelty sokerissa tms joka tuntuu jännältä suussa. Rapsakkaa, makeaa maitosuklaata, mutta vaikka koostumus on ihan kiva, ei tämä nyt jotenkin sytytä. Ehkä tämä on liian ns. tavallista ja makeaa.

Elise P 07.05.2009
Tuoksuu herkulliselle pähkinäsuklaalle. Pieni, söpö pala. Ai, kun rutisee mukavasti suussa. Onkohan rutiseva jotakin keksiä vai onko pähkinärouhe jotenkin käsitelty? Maukasta Fazerin maitosuklaata. Suunmukainen koostumus ja mukavan pieni palakoko tekee tästä miellyttävän uuden tuttavuuden, jota tekee mieli maistaa toinenkin pala.

Vappu 22.04.2009
Fazerin uutuustuote pienessä levykoossa. Suklaan juju on maitosuklaan joukossa oleva rapea pähkinäkrokanttirouhe. Tuotteen rakenne on helposti pureksittava. Rouhe on joukossa hyvin pieninä murusina, eikvätkä murut ole liian kovia. Oikein hyvä yhdistelmä, joskaan saksanpähkinän makua on mahdoton erottaa. Siitä rokotan vähän närkästyneenä yhden pisteen. Paahteisen sokerin jälkimaku.

Salla Elina Salo 15.04.2009
Aivan ihana uutuuslevy Fazerilta! Pehmeää maitosuklaata ja suuria saksanpähkinäpalasia. Pähkinä jää ikävästi hampaiden väleihin ja pähkinää tuntuu olevan melkoisen paljon suhteessa suklaaseen. Pähkinän paljoudesta johtuen suklaa tuntuu hieman puumaiselta ja pureskeltavalta. Herkullisen pähkinäinen tuoksu.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset