Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer saksanpähkinäkrokantti
Tuotteen Karl Fazer saksanpähkinäkrokantti valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 2,45 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Chi 04.08.2011 : Ennemmin tätä syö kuin selkäänsä ottaa, mutta...yhh. Rasvaista, turhan vahvaa ja imelää suklaata komppaamassa rouskuva sokeri ("krokantti") ja pähkinää etäisesti muistuttavat palaset. Saksanpähkinää en tunnista tästä ollenkaan, for all I know voisi yhtä hyvin olla halvempaa hasselia- tosin jälkimmäisessä lienee enemmän makua? Pettymys.

Spiral 27.02.2011

Arde 03.11.2009 : Saksanpähkinä on mukavan aromaattinen, mutta ehkäpä se korostuisi paremmin tummemman suklaan kumppanina.

tepsu 06.09.2009 : Nyt on tapahtunut floppi Fasun tuotekehityksessä. Ei tule menestymään tämä tuote.

Jormiina 09.08.2009

suomalainen 17.06.2009 : tympeä maku ja liian voimakas

suklaahirviö 07.06.2009 : Raju pettymys tämä uutuus! Korkealla olivat odotukset kun luvataan pähkinän, krokantin ja suklaan muodostamaa makuelämystä, mutta ah ja voi: täytteessä ei mielestäni maistunut pähkinä eikä krokantti, vaan joku jauhoisuus - tuli mieleen kuin perunajauhoa olisi laitettu suklaan sekaan! Koostumus on mukavaa, rapsahtelevaa, mutta se maku! Pettymys. Krokanttia ei tietäisi krokantiksi, ellei niin seisoisi levyn kääreessä. Uskottava kai se sitten on. Pähkinän maku tulee suuhun vasta sen jälkeen, kun suklaati on luistanut kurkusta alas. Kumma juttu! Tätä suklaalevyä en saa syödyksi loppuun, täytyy heittää pois.

Sari 05.06.2009 : Aaah, ihanaa! Normaalisti en oikein innostu fazerin suklaasta, mutta tästä pidän! Haistettaessa tuli ensin fazerin suklaan haju, sen jälkeen pähkinä. Suussa käy myös samoin, tosin muutaman palan jälkeen ei pähkinää enää maista pähkinäksi, vaan luokittelisin sen keksirouheeksi. Meni koko levy kerralla. :)

Reisi ja Tonni 16.05.2009 : Kuola valuen hamusin uutuuden matkaan, mutta pettymys oli suuri kun en tavoitanut saksanpähkinän makua ollenkaan! Ihmettelen! Viimeksi kun tarkisti, makuaisti oli vielä olemassa. Jos olisin tämän tuotekehittänyt, olisin lisännyt luontaista saksanpähkinäaromia tai muuta pähkinäaromia korostamaan mahdollista pähkinäkrispin omaa makua.Yleisesti ihan vaan krispiytettyä Fazerin sinistä, blaaah.

Ilona 14.05.2009 : Odotukset olivat korkealla, olihan kyseessä huippuvalmistaja Fazerin tuote. Pettymys oli kuitenkin suuri, kun tuote ei edes maistunut suklaalta, saksanpähkinästä puhumattakaan. Jälkimaku karvas. Täydellinen floppituote, saakohan tuota edes syötyä loppuun.

Kride 06.05.2009 : Vihdoinkin uutta pähkinäistä suklaata Fazerilta! Saksanpähkinät on pilkottu erittäin hienoksi ja näin kokonaisuus tuntuu suussa mukavan rapealta ja ehkä jopa paremmalta kuin Fazerin sininen hasselpähkinä. Loistavaa!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset