Fazer

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer nordic gourmet raspberry chocolate mousse
Tuotteen Karl Fazer nordic gourmet raspberry chocolate mousse valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,63 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Susanna H 07.10.2011 (Jäsenprofiili)
Todella houkutteleva paketti joka jälleen kerran ulkonäöllään sai ostamaan Fazer Nordic Gourmet -sarjan tämänkin tuotteen. Tyylikkäitä kivoja isoja ohuita palasia, hennon tummaa suklaata, ei liian kitkerää vaan sopivaa silkkistä suklaata, mutta täyte, vadelma maistuu toki ja pieniä vadelman murusiakin löytyy täytteestä, jauhomainen koostumus kuitenkin vie makuelämyksen pettymyksen puolelle. Olisin ennemmin toivonut tumman suklaan täytteenä "vadelmamoussea", jotain silkkistä, vadelmaista, raikasta, kivaa, nyt valitettavasti täyte oli suklaan ja vadelman jauhoista sekoitusta joka vie pari pistettä väistämättä pois. No tulipa tämäkin viimein maistettua, en kuitenkaan usko että tulee toiste ostettua.

Kirsi I 15.06.2011 (Jäsenprofiili)
Tumma suklaalevy, joka tuoksuu aivan joulukonvehtien vasemmalle. Niinpä olenkin hämmästynyt, kun täytteenä ei olekaan tuoksuun aiemmin yhdistämääni vadelmamarmeladia vaan vaaleanruskeaa tasaista massaa. Maussa suklaa ja vadelma sekoittuvat sopivasti keskenään, mutta makeus voittaa muut maut. Suklaa on napakkaa ja rapsahtavaa ja sangen hyvälaatisen oloista. Täyte pysyy kasassa eikä lähde valumaan.

Jatta 12.07.2010 (Jäsenprofiili)
Suloinen paketointi ja ihana suklaa. Juuri sopivan makea ja moussemainen täyte suli suussa. Olisin kuitenkin toivonut enemmän vadelman makua, joka jäi vahvan suklaan peittoon. Pehmeä maku teki hyvälle tuulelle.

Marika 16.05.2010 (Jäsenprofiili)
Kauniit isot palaset taitavat olla samanlaiset kuin tuoteperheen mustikka-versiossa. Taittaessa palan tulee näkyviin sisuksen tasainen massa. Ei muuten vastaa kannen kuvaa, joten siitä heti moraalinen miinus. Tuoksu on kuitenkin varsin miellyttävä ja odotuksia herättävä. Mmm.. tämä on hyvää, vaikkakin hieman epämääräisen makuista. Pienet (näkymättömät) rakeet ovat raikkaita ja jopa vadelmanmakuisia, mutta niitä on liian vähän. Ei aivan voi nelosta antaa..

Anja 07.02.2010 (Jäsenprofiili)
Ohut suklaalevy jonka sisällä liian vahvan tuoksuista täytettä. En oikein saa otetta suklaan mausta enkä voi haukkua huonoksikaan. Sulaa hyvin ja tuntuu miellyttävältä Täyte tosin liian voimakas. Onneksi tämä levy on ohut.

Salla M 17.12.2009 (Jäsenprofiili)
Pehmeä ja aromikas makuyhdistelmä. Perussuklaa herkullista, valdelmaisuus tulee hyvin esille.

Tuula 17.12.2009 (Jäsenprofiili)
Suklaa erittäin hyvää maitosuklaata. Vadelmamoussee kerros hieman epäselvä - sotkuinen, tarkempi erottuminen päällissuklaasta olisi vielä parantanut tuotetta.

Kaisa 17.12.2009 (Jäsenprofiili)
Olin haaveillut pitkin syksyä tutustumisesta Nordic tuotteisiin. Koko tuoteperhe ansaitsee kiitoksen. Pakkaus tyylikäs, palakoko niin ikään houkuttelee valitsemaan suklaan rauhalliseen nautintoon. Vadelmaisuus selvä, pienet valdelmansiemenet paikallaan, maistuu kesältä. Täyte tasapainoinen.

Vappu 03.12.2009 (Jäsenprofiili)
Fazerin uutuussarjasta versio, jossa maitosuklaakuoren kätköissä on vadelman makuista tryffelitäytettä. Täytteessä vadelma tuoksuu ja maistuu melko esanssiselle, mutta täytteen tuhti koostumus on miellyttävä ja mieleen tulee todella maun puolesta tumma suklaamousse. Vadelma-aromi aiheuttaa omalla kohdallani assosiaation vadelmajogurttisuklaaseen, mikä hämää tässä jonkin verran. En välttämättä osta toista kertaa, vaikka ihan hyväähän suklaa oli.

Salla Elina Salo 21.11.2009 (Jäsenprofiili)
Aluksi täytyy mainita erinomainen lohkeavuus palajaossa verrattuna tämän tuotesarjaan kahteen muuhun makuyhdistelmään. Sisällä oleva täyte ei ole tahnamaista, eikä valu. Sisus näyttää nougatmaiselta. Täytteen seassa on pieniä punaisia hippuja, jotka antavat hedelmäisyyttä, vähän kirpeyttäkin. Vadelmainen ja mukavan aidon tuntuinen marjaisuus. Itse suklaa tuntuu hyvin raskaalta ja rasvaiselta. Hyvin makeaa, mutta samalla marjaisan piristävää. Tuoksuu hedelmäiseltä.

Miriam 18.11.2009 (Jäsenprofiili)
Tässä lukee fazer. Palakoko suuri ja litteä. Tuoksu makean marjainen marmeladi. Sisältö tasaisen ruskeaa. Yltiömakeaa, ei tee mieli ottaa useampaa palaa, yksikin on jo melkein liikaa. Maku esanssisen vadelmainen yhdistyneenä suklaan makuun. Muutama sattuma joukossa.

Virve 24.09.2009 (Jäsenprofiili)
Paksuhkoa levysuklaata Fazerilta. Tuoksuu maitosuklaalle ja jogurtille. Täytteenä ei olekaan jogurttia, vaan kyseessä mansikan makuinen suklaa. Sopisi mainiosti kahvipöytään.

Rami 29.08.2009 (Jäsenprofiili)
Täytesuklaata. Näyttää paremmalta kuin maistuu mutta ihan ok. Mukava jälkimaku, jotain likööriä?

Jarkko Karhunen 29.08.2009 (Jäsenprofiili)
Isot on palaset. Palat tuoksuvat mansikka-/vadelma- tms marmeladilta, mutta yllätyksekseni sisällä ei olekaan minkäänlaista marmeladia vaan ainoastaan vaaleanruskeaa täytettä, joka maistuu marjaiselle. Plussaa siitä, että täytteeseen ei ole jätetty vadelman siemeniä. En tiedä osaisinko ihan sokkona nimetä tämän juuri vadelmaksi vaiko esimerkiksi mesimarjaksi, mutta mukavan marjainen maku on. Odotukset tätä levyä kohtaan olivat katossa, mutta ihan kaikkia odotuksia ei täytetty. Ehkä tuo liiallinen makeus on häiritsevin tekijä tässä uutuustuotteessa, jota takuulla on kuitenkin maisteltava tulevaisuudessakin, jos ei muuten, niin ihan varmistelumielessä...

Päivi 29.08.2009 (Jäsenprofiili)
Iso palanen ja tuoksahtaa hedelmäiselle. Jotakin makeaa täytettä. Todella suklainen ja hyvä maku täyttää koko suun ja maku kestää pitkään. Jälkimaku on oikein miellyttävä.

Hanna P 29.08.2009 (Jäsenprofiili)
Mielenkiintoisen makean tuoksuinen suuri Fazerin nimellä koristettu maitosuklaan palanen. Suklaa ihanan pehmoista ja suorastaan tryffelimäistä. Hyvin makean ja täyteläisen makuista, joten ”yliannoksena” suklaa voisi tuoda ”ällön” olon, mutta ohuina palasina kohtuudella nautittuna aivan ihana makunautinto. Tosin hyvin suuri houkutus on ottaa vielä yksi palanen ja vielä yksi…

Minna R 29.08.2009 (Jäsenprofiili)
Ulkonäkö lupaa jotain ylellistä, alun mutustelun jälkeen suuhun leviää hieman kitkerä maku. Esanssinen, ehkä tarkoitus maistua jollekkin marjalle ? En pitänyt, liian tunkkainen.

Susanna K 29.08.2009 (Jäsenprofiili)
Suklaassa marjainen tuoksu. Maitosuklaan oma maku täyteläinen. Suklaassa maistuu ihana marja mikä toimii hyvin, ei anna ollenkaan pistävää tai kirpeää makua suklaalle. Nautittava kokonaisuus.

Minna Hi 14.08.2009 (Jäsenprofiili)
Fazerin uutuus. Vaalean maitosuklaan sisällä täytettä, joka on punertavan ruskeaa. Tuoksu on miedon vadelmainen. Täyte on hieman moussemaista, tulee mieleen hienot suklaaleivokset. Hyvin makea, vadelman maku erottuu miedosti. Rasvainen ja täyteläinen. Muutama pala kerralla riittää herkkuhetkeen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet