Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer mignon yksittäiskääritty
Tuotteen Fazer mignon yksittäiskääritty valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Nougatit, Pääsiäinen, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

mia 07.04.2012 : Hyvää! ihana pähkinän maku, mutta koostumus vähän voimainen. Muistuttaa Wiener nougattia, mutta ilman mantelilastuja.

Nalle 21.09.2011 : Todella kallis rasia ja sisältö kova pettymys. Yhden konvehdin sain anoppilassa maistaa ja en olisi enempää halunnutkaan. Ei maistunut laisinkaan mignonilta. Olisi pitänyt olla rasiallinen viiriäisenmunankuoreen tehtyjä suklaamunia niin sitten olisin varmaankin ollut tyytyväinen :-)

suklaahirviö 13.04.2010 : Mignonille kuuluu tietysti täydet pisteet, olipa se sitten missä muodossa tahansa! Pikkuruinen rasia on kallis ja valitettavasti saatavilla vain pääsiäisen aikoihin. Minusta tämä on puute. Miksei konvehtimignoneita voisi olla kaupoissa läpi vuoden? Rasiankaan ei tarvitsisi olla munan muotoinen. Silti, viisi pinnaa! Se ihana nougatin maku ja suklaan täyteläinen tunne suussa.. Ah!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani