Fazer

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer geisha dreamy caramel patukka
Tuotteen Fazer geisha dreamy caramel patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,44 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Saara 24.11.2012 (Jäsenprofiili)
Perusgeisha on ihan kelvollista vahvan pähkinävivahteensa vuoksi, mutta tässä erikoisversiossa karamellinmaku yhdesäs pähkinän kanssa tekee kokonaisuudesta liian makean. En myöskään tykkää koostumuksen hileistä tai hiutaleista, joita näissä Geishoissa on. Perusmaitosuklaa on tässä ihan hyvää, mutta täyte menee överiksi eikä mielestäni toimi yhteen kuten tulisi. Sama ongelma oli myös tummassa Geishassa. En ostaisi toista kertaa tätä patukkaa! Fazerille tuotekehittelyyn terveisiä, että Geishan erikoisversiot ovat Harmonya lukuun ottamatta menneet mielestäni aika lailla pipariksi.

Eeva-Liisa 06.03.2012 (Jäsenprofiili)
Mausteinen tuoksu. Ensipuraisulla maistuu toffee. Ihan kiva rakenne. Jälkimauksi jää hieman paahtunut toffee. Hieman yllätyksetön.

Kirsi I 09.11.2011 (Jäsenprofiili)
Voimakkaan toffeentuoksuinen täytesuklaa, jossa maku pääasiassa maitosuklaata, vasta täytteessä maistuu toffee ja siellä yllätyksenä geishamaisest rapeat muruset. Hyvää, suussasulavaa, ja sopivasti rouskuvaa.

Marika 20.10.2010 (Jäsenprofiili)
Nyt sain käsiini uteliaisuuttani herättäneen "Dreamy Caramel" version Geisha-patukasta. Muoto on sama, mutta tuoksu heti erilainen, ei ollenkaan pähkinäinen. Täyte näyttää tasaisemmalta ja myös tuntuu siltä. Oikein miellyttävä konvehtimainen, kinuskimainen maku, ja crispit erottaa selvästi, tosin lähinnä loppuvaiheessa. Makeaa kyllä, muttei hyökkäävyyteen asti. Pidän tästä huomattavasti enemmän kuin perinteisestä Geishasta. Pisteitä 4+

Nina M 05.10.2010 (Jäsenprofiili)
Tuoksultaan ja ulkonäöltään hyvin tyypillinen "fazerilainen". Suklaan täyte on perinteisen geishamaisen rouheinen. Maku on jostain syystä hitusen kahvimainen. Jälkimaku on ikävän pistävä.

Aki 03.10.2010 (Jäsenprofiili)
Tuoksu voimakkaan toffeinen. Täytteessä hyvä purutuntuma, vaikkakin sisälsi jotain tunnistamattomia pieniä rakeita. Liian makea minulle ja jätti kielelle pitkään viipyvän imelän jälkimaun.

Una 01.10.2010 (Jäsenprofiili)
Jännittävä mokan makuinen yllätys! Pidin! Ei liian tummaa nautiskeltavaksi.

Hannu S 24.09.2010 (Jäsenprofiili)
Taattua Fazer laatua. Tuotteessa on hienostunut jälkimaku. Suklaapatukan täyte on sopivan makea. Toimisi todennäköisesti hyvin myös dipattuna kuumaan kaakaoon.

Jarkko Karhunen 07.05.2010 (Jäsenprofiili)
Puolitoista vuotta sitten markkinoille ilmestyi fazerina caramel. Nyt markkinoille on ilmestynyt toinen caramellillä tuunattu Fazerin klassikko, nimittäin geisha. Näytekappaleeni on 37 gramman painoinen patukka, joka taisi maksaa puoli rahaa. Mielestäni sisällön lisäksi uutta on myös patukan muoto, sillä nämä palat ovat lähes kuutioita, eli kapeampia ja korkeampia kuin aiemmin näkemissäni Fazerin patukoissa. Patukassa on viisi palaa, joista jokainen muistuttaa geishaa koostumukseltaan, mutta maultaan ei juurikaan. Caramellin eli toffeen maku on niin vahva, että mieto geishan japonaistäyte jää armotta jalkoihin. En kuitenkaan väitä, että maku olisi huonompaan suuntaan mennyt, sillä minä pidän toffeen mausta, eritoten suklaan kaverina. Vaikka toffee onkin läsnä ainoastaan makuna, niin se riittää herättämään suuren himon tuotetta kohtaan. Tämä on paranneltu versio geishasta ja tulen takuulla mutustelemaan tätä jatkossakin. Samaa makua on saatavissa myös suuremmassa levymuodossa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSA



ETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani