Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer geisha patukka
Tuotteen Fazer geisha patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Joona 03.02.2016
Fazerin taatusti yksi suosituimmista patukoista, jossa pähkinänougattäytettä (40 %) sekä maitosuklaata (60 %). Itse en ole kyseisen tuotteen suosiota ymmärtänyt, nimittäin on hieman muistoja etten olisi tykännyt tästä. Paksu mutta pieni pala tuoksuu miellyttävästi pähkinältä, ja mukana on myös maitosuklaan tuoksu. Maitosuklaa on tuttua Fazerin laatua, eli hyvää. Pähkinänougattäyte on rasvaista, ja seassa on myös pieniä pähkinänpaloja. Tuote on hyvin makea, ja suuhun jää palan imeskelyn jälkeen rasvainen tuntuma; tämä tuote ei ole tehty minulle.

Teresa 07.03.2013
Geishasuklaata tulee useimmiten syötyä irtokonvehteina, ja niitäkin yleensä joulun aikaan. Nyt kuitenkin mukaan sattui tällainen patukkaversio. Siinä on viisi hyvänkokoista palaa suklaata, ja jokaisen palan päällä lukee Fazer. Eipähän jää ainakaan epäselväksi kenen suklaata syö. Geishan tuoksu on miedosti pähkinäinen ja maitoinen. Se maistuu voimakkaasti pähkinältä ja nougatilta, joka on tietenkin vain hyvä juttu, koska sitähän Geisha on "Maitosuklaata ja pähkinänougattäytettä". Maitosuklaata on päällä sopivan paksu kerros niin, että sekin maistuu - ja maistuu hyvin miellyttävältä: maitoiselta, pehmeltä, suklaiselta. Pähkinänougattäyte rapsahtelee mukavasti suussa ja antaa suutuntumaa. Kokonaisuus on todella, todella makea. Tällainen yksi viiden palan patukka riittää paremmin kuin hyvin tyydyttämään makean himon, vähän liiankin hyvin. Tuttu ja toimiva kokoisuus.

Pirjo 08.03.2012
Pehmeä, maidosta tehty suklaa. Maku on suussa sulavaa ja sopivan kokoiset palat. Jos on pieni suklaanälkä, tämä on juuri sopiva siihen tarkoitukseen.

Jenni V 21.09.2011
Hmm... Geishaa patukkamuodossa en olekaan pitkään aikaan ostanut. Hyvää tämä on, mutta tykkään nykyisellään geishasta eniten paperikonvehtimuodossa. Jotenkin aina unelmoin siitä vanhasta patukkamuodosta joss Geisha ja Fazerina ennen olivat. Muistatteko? Folioon käärittynä oli selkeitä paloja joissa oli välissä aina "liitoskohta" puhdasta suklaata. Jotenkin tuntuu että se oli parempaa kuin nykyinen.

Marika 10.11.2010
On tämä vaan hyvää. Maistuvan suklaakuoren alla on nougat-täyte, joka on viittä vaille liian äitelä. Pehmeästi rouskahteleva patukka, jossa on juuri sopivan monta palaa. Tämä ei vain ole niin mainiota kuin pikkusisarensä Dreamy Caramel, joten päätyy pisteille 3+
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani