Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer block valkosuklaa sitruuna & lime
Tuotteen Fazer block valkosuklaa sitruuna & lime valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Elisa 20.02.2012 : Täydellinen valkosuklaa pelkästään syömiseen, ja leivontaan.

suklaahirviö 18.12.2006 : Sitten Galak-suklaapatukan kadottua mystisesti markkinoilta olen ikävöinyt hyvää, äklöttämätöntä valkosuklaata, jota tosiaan voi syödä enemmän kuin palan kerrallaan.

Ja tässä se on! Sopiva yhdistelmä valkosuklaan makeutta ja sitruksen raikkautta. Olen koukussa.

Kaakaolehmä 30.06.2006 : annan neljä, sillä tässä on yksi miinus: sitruuna ei maistunut tarpeeksi! mielestäni sitruuna ja lime maistuvat ihan samalta, joten mitä eroa voi olla sitruuna- ja limeAROMEILLA?! siispä sanon tätä pelkäksi sitruunavalkosuklaaksi. no mutta kuitenkin, luultavasti jatkossa ostan tätä, jos mieleni tekee valkosuklaata. on tässä kuitenkin JOTAIN muutakin kuin pelkkää valkosuklaata, eli Hieman sitruuna-aromia ;)
ps. mitä tuohon jauhoisuuteen tulee...minä en ilmeisesti sen takia melkeen koskaan huomaa jos joku suklaa on jauhoinen, sillä minä tuppaan aina pureskelemaan suklaata, en imeskelemään... joskus kuitenkin "yritän" imeskellä mutta ei voi mitään: tykkään enemmän pureskelusta ;D

Chi 10.06.2006 : Erittäin onnistunut uutuus! Rasvaisen valkosuklaan aromia peittää ihanan raikas sitruuna pienellä limen antamalla potkulla. Nyt on onnistuttu Fazerilla jo toisen kerran valkosuklaan kanssa, hyvähyvä. Jään odottamaan innolla seuraavaa uutuutta, mutta toivon ettei se ole taas valkosuklaata.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani