Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer (600g)
Tuotteen Karl Fazer (600g) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Minka 07.01.2012 : Jouluna kokeiltiin tällaista 900 g versiona. Rasiassa oli kolme samankokoista lokerikkoa konvehteja, joten ilmeisesti näitä on myynnissä sitten 300g, 600g ja 900g -kokoisina. Kokonaisuutena rasia oli suuri pettymys, eikä varmasti ole korkean hintansa arvoinen. Noin puolet mauista on umpinaista, täytteetöntä suklaata; mignon-munista tuttua, tavallista Fazerin maitosuklaata, tummaa ja Wiener-nougat:ta. On aika tylsää syödä niitä ihan samoja suklaita vain eri muotoisina, joita juhlahetkien ulkopuolella ympäri vuoden syödään levyinä, patukoina ym., vaikka sinänsä ihan hyvää suklaata ovatkin. Vähän enemmän saisi mielikuvitusta valmistajalla olla.

Sitten ne täytteelliset. Kyllä on surkeaa tavaraa. Täyte on samaa tahmeaa, ruskeaa massaa kaikissa, vain makuesansseja on joihinkin lorautettu, mutta hyvin niukalla kädellä. Esimerkiksi karpalo-täytteinen konvehti on totaalinen rimanalitus. Joskus muinoin se oli täynnä raikasta, nestemäistä ja voimakkasti karpalonmakuista täytettä, jossa alkoholiakin mukana. Ei enää nykyisin. Sisällä tiukkaa tahdasmaista massaa, jossa voi korkeintaan arvata mukana olevan karpaloa. Arrakki-tryffelissä voisi luulla olevan punssia makua antamassa. Vielä mitä, samaa tylsää, kovaa massaa tässäkin eikä maku juuri eroa muista "täytteellisistä". Aprikoosi-tryffelissä siinäkin on sama tahdas pohjana. Aprikoosin maku on tunkkainen ja tylsä näissä. Puolukka-marsipaanin mainitaan olevan uutuusmaku. No eipä ole puolukasta juuri tietoakaan ja marsipaanikin on harvinaisen mautonta lajissaan.

Miksi tällaisia näennäisedustavia konvehtirasioita ylipäätään tehdään? Halpahallin parin euron konvehtirasioissakin on mielenkiintoisempia ja jopa parempia makuja kuin tässä umpitylsässä kokoelmassa käytännössä täytteettömiä suklaanpalasia. Missä ovat konvehtikokoelmien piristävät yllätykset kuten nestemäinen alkoholi, oikeat kirsikat, pirteät hedelmätäytteet, kunnon marsipaanit tai edes klassinen valkoinen minttu?

Jopa Pandan Juhlapöydän konvehdit tuntuvat luxus-tuotteelta tähän totaaliseen limboon verrattuna.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani