Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer mansikka & vanilja maitosuklaa
Tuotteen Karl Fazer mansikka & vanilja maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,13 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

herkuttelija 08.01.2015 : Nämä marjayhdistelmät eivät vain makuuni toimi. Odotukseni olivat korkealla tätäkin testatessani, mutta petyin jälleen. Kuivia nokareita, ei makua :(

satu 25.10.2012 : Pahaa, en tykkää marjojen ja suklaan yhdistelmistä

Kaakaolehmä 15.07.2012

perisoreus 21.06.2012

heidi 21.06.2012

Miia 06.06.2012 : Kesäuutuus Fazerilta - Fazerin Sinistä, jonka seassa mansikanpaloja ja vaniljaa. Pikasilmäyksellä kääreen sekoittaa kaupan hyllyllä helposti Fazerin Punaiseen, värit ovat samat, ainoastaan kääreen alaosassa olevat mansikan- ja vaniljankuvat toimivat erottajina tuotteiden välillä. Mansikanpalasia on melko sopivasti, ovat pakastekuivattuja, joten kuivahkoina rouskahtelevat hampaissa kivoina sattumina - SUURI plussa siitä, että mansikka on ehtaa marjaa, eikä esanssia! Mansikan maku jää loppupeleissä aika vaisuhkoksi suklaan viedessä voiton makujen mittelyssä. Fazerin Sinisessä on se vika, että suklaan hieno, aromikas maku peittyy helposti, jos suklaan seassa on "häiriötekijöitä" - näin käy tälläkin kertaa, suklaan maku jää varsin yksulotteiseksi ja jälkimaku hyvin lyhyeksi. Vaniljaa en etiketistä huolimatta erota mausta lainkaan - ihan yleinen vika vai ainoastaan testaajassa vikaa...? Odotuksiin nähden jää vaisuhkoksi suoritukseksi (tätä suklaata nimittäin odotin kauppoihin kuin kuuta nousevaa...), mutta aurinkoisena kesäpäivänä mattolaiturin nokassa killuessa sopii tunnelmaan :)

Elistarius 05.06.2012 : Vaniljan ja manskina maku täysin olematon, niiden olemassaolosta tietää ainoastaan kun lukee paketin tekstit, suklaa liian tummaa ja terävän makuista.

Kaija 01.06.2012 : Turvallinen, laadukas suklaa. Maku mieto.Olisi saanut olla enemmän kirpeyttä.

Arde 19.05.2012 : Hyvän mansikkasuklaan tekeminen on yllättävän vaikeaa. Tulos on helposti ylimakea. Fazer on onnistunut kohtalaisen hyvin käyttäessään kuivattua mansikkaa. Maku on oikeasti mansikkainen tutun Sinisen kuitenkin ollessa pääroolissa. Mutta miksi nimi on Mansikka-Vanilja, jos vaniljan ei ole tarkoitus maistua ollenkaan? Pisteet siis aidon mansikan käytöstä, vaikka itse pidän tätä nykyä enemmän tummemmista marjasuklaista.

Martti Anttonen 18.05.2012 : Ai,että oli minun makuuni! Lisää.

mia 17.05.2012 : Suklaa oli makeampaa, kuin perus fazer sininen, johtui varmaan vaniljasta joka on siinä mukana (vaikkei vanilja maistunut muuten) mansikka maistui vain kirpeähkönä mukana, muuten suussa sulavaa ja täyteläistä suklaata. Levyn koko oli ohuempi kuin muissa fazer levyissä, minkähän takia? Odotin jännittävämpää makuyllätystä.

Tytsä 12.05.2012 : Tämä oli pettymys. En osta toiste.

Joblo 08.05.2012 : Yllättävän mieto mansikan maku - suorastaan olematon. Ainoa häivähdys siitä on kielellä pikaisesti käväisevä kirpeys. Vaniljasta ei ole tietoakaan. Hyvää suklaata, mutta ei tämä mansikkaista tahi vaniljaista ole.

Chi 07.05.2012 : Minullakin oli odotuksia tuotetta kohtaan, mutta ikävä kyllä tämä on liian pliisu jotta voisin ylistää muiden mukana kuorossa kaivattua kesämakua. Plussaa siitä että mansikka on aitoa eikä mitään esanssia, mutta siihen sen rooli sitten jääkin...kivoiksi, hampaissa rasahtaviksi paloiksi. Vaniljaa en löydä suklaasta, vai onko se tuo maku joka saa Sinisen maistumaan toffeemaiselta serkultaan, Punaiselta..? Mene ja tiedä. Ostettu on kerran, vaan ei kahdesti.

Sindy 03.05.2012 : Odotus oli korkealla, mutta vanilja ei maistu juurikaan ja mansikka vain kun puraisee kuivattuu mansikanpalaan. Hyvää Fazeria silti, mutta liian samanlaista kun ihan tavallinen.

Laura 21.04.2012 : Mansikka on loistavan "ilmava" ja luo hauskan kontrastin suklaan kovuuden kanssa: se tuntuu mahtavalta puraistessa. Lisäksi mansikka maistuu yllättävän paljon.Ainut haitta oli se, ettei vaniljaa maistunut ollenkaan vaikka pakkauksen kuori niin lupasi..? Maku oli kuitenkin niin ihana, että täydet pisteet!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani