Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer fasupala daim
Tuotteen Fazer fasupala daim valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Vohvelisuklaat.
 

Jenni V 22.02.2014
Kauanpa kesti ennenkuin päädyin tätäkin "uutuutta" maistamaan. Toisaalta muidenkin fanipalojen maistelusta on vierähtänyt tovi, ja ihmettelenkin kovasti että koskahan palojen ulkonäkö on muuttunut. Etsin kauan päällisen vinoruutuja, mutta niitä ei löydy, vaan päällä on sileä pikkuruutukuvioitu kerros. Kaiken lisäksi päällä on suklaata niin hintsusti että vohveli kuultaa läpi. Ei hyvä, suklaisuus ja ulkonäkö on mennyt huonompaan suuntaan.

Tuoksu on erittäin mieto, ja haukkaan palasen. Maku on tuttu fanipala. Vohvelia on runsaasti ja se on ilmavaa, mutta ei kuitenkaan kuivaa sillä kahta täytettäkin on runsaasti. Voiton vie vaalea ilmeisesti vaniljainen täytekerros joka maistuu kokonaisuudessa eniten. Mietinkiin, onko päälikerros mahdollisesti käännetty sileä puoli ylöspäin jotta täytettä mahtuisi enemmän? Pala on kuitenkin kadonnut vatsaan ennen sen anatomian tarkempaa tutkimista.

Mitä daimkerrokseen tulee se on pettymys, sillä vaikka vaaleanruskeaa krokantinpaloja sisältävää täytettä on paljon se ei juuri maistu millekään. Hampaissa tuntuu tuttua rohinaa mutta daimilta se ei maistu. Siispä kaksi pistettä, perusvohveli jonka makuvariantti oli pettymys.

Hanna P 15.06.2013
Tasapintainen vohvelinpala makealla ja voisella täytteellä. Hieman perus-Fanipalaa parempi. Ei ole kyllä sitä Daimia nähnytkään, mut aivan hyvä ja mehevä tuote.

Iikka 08.06.2013
Suklaata, vohvelia ja jotain mikä rohisee ja jää hieman hampaisiin. Makea, liiankin.

Kirsi I 16.05.2012
Todellakin, vohveliruutukuvio puuttuu. Mutta milloinkas ulkonäkö on makua haitannut? Tuoksu on sokerisen suklainen, vohveli rapeaa, mutta se luvattu daim - pikkuruisina säälittävinä murusina. Ei riitä, ei riitä, enemmän daimia! Lopussa suussa maistuu vain pistävästi sokeri, ei suklaa eikä daim.

Jarkko 12.05.2012
Mielenkiintoinen fanipala-uutus... mutta stop the presses heti tähän! Mihin on kadonnut jokaisen fanipalan päältä se kris-kros-vohvelikuvio? Pinta on nyt lähes sileä, hieman aaltoileva (kts. toinen iso kuva). Näiden kokokin on mielestäni kasvanut korkeussuunnassa, liekö vain tämän tuotteen kohdalla? Okei, eihän nuo seikat makuun onneksi vaikuta, joten siirytäänpä maisteluosioon. Fanipalat ovat pääsääntöisesti makuaistini kanssa erittäin yhteensopivia, eikä tämäkään uutuus tee poikkeusta sääntöön. Jos tiedät (kuten oletan) miltä daim maistuu ja miltä originaali fanipala maistuu, osaat kyllä kuvitella tämän kokonaisuudenkin maun. Daimin mantelikrokantin maku jää hieman miedohkoksi, vaikka sitä onkin pieninä hippuina vohvelitäytteen seassa. Pienetä hiput eivät jää hampaisiin kiinni ihan samalla tavalla kuin originaalipatukasta, mutta hieman kuitenkin. Jälkimausta ei löydy lainkaan daimimaisuutta. Kyllä tämä on ihan yhtä koukuttava ja herkullinen tuote kun useimmat muutkin fanipalat. Daim antaa mukavan pienen piristyksen muuten tuttuun tuotteeseen. Näitä tullaan meidän mökillä nauttimaan tänä kesänä, se on jämpti.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani